Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestescie za eukacja seksualna taka jak w UK?Ze dorosli rozbieraja sie przed

Polecane posty

Gość gość

mlodzieza?

Gość gość
A w jakiej szkole tak jest? W którym mieście?

Gość gość
No w Anglii jest.

Gość gość
Ale konkrety jakiekolwiek podaj...

Gość gość
chyba ci się coś poyebało

Gość gość
Jakie konkrety?No siedza w grupie gimnazjum a tam dwie facetki przzjezdzaja i omawiaja na golych ludziach.

Gość gość
Jakiekolwiek konkrety np. w postaci artykułu z gazety, planu nauczania etc. Bo póki co to takie osobniki jak Ty wymyślały, że Japonii dorośli masturbują dzieci w ramach edukacji (Japonia jest jaka jest, ale to bzdura).

Gość gość
w UK nie ma gimnazjum ośle

Gość gość
No na youtube sa filmiki naprawde nic nie slyszalas?Co ta kretynka Monica Richardson prowadzi.Mam wkleic pare z nich?Tylko nie chce im robic podbijan reklam

Gość gość
Szukałam w anglojęzycznym necie, jedyne co znalazłam to raport naturystycznej organizacji by w edukacji nagośc traktować jako zwykły stan, a nie seksualizować jej. Jednak nic na temat pokazywanie czegokolwiek na lekcjach. Ba, nawet była wzmianka, że w ogóle edukacja seksualna to parę lekcji rocznie. No, ale pewnie w polskim necie będa bardziej prawidlowe informacje odnośnie brytyjskiego szkolnictwa.

Gość gość
To co ona pisze to był angielski program telewizyjny! Na ttv leciał faktycznie w kazdym odcinku dziennikarka poruszała jakiś temat i robiła wykład na ten temat w jakiejś szkole, na widowni było dużo nastolatków i np. w programie o ludzkim ciele były zaproszone rózne osoby, które sie pokazywały gołe ale nie na widowni tylko tam był taki ekran, na którym im to wyświetlali.

Gość gość
No i co z tego ze na ekranie jak i tak to to samo.Na dodatek ona uzywala wulgaryzmow.Tak mysle ze lecialo to i polskiej tv zeby zrobic furore,nie ogladam teraz tv bo nie mam czasu.skoro ogladalas to zauwazylas cos nieodpowiedniego?

Gość gość
gość dziś Czyli typowo - plociuch usłyszy, przekręci i robi aferę. Raz widziałam coś w tym stylu - i to było bardzo ciekawe, brytyjskie nastolatki oceniały ochotniczki pod kątem "co trzeba zoperować". I właśnie tam takie normalne babki stały w bieliźnie przed nimi (nie jestem pewna czy miały staniki) a ci rysowali mazakami, które partie ciała są do poprawy (nawet kostki u nóg zaznaczyli!). A zrobiono to dlatego, że brytyjscy nastolatkowie mają FATALNĄ samoocenę i zryte mózgi. Równocześnie też pytano o to czy sami myślą o operacjach. To miało dorosłym pokazać w jakim stanie znajdują się młode pokolenia, ze trzeba odejść własnie od mitów idealnego ciała i twarzy.

Gość gość
Porypane to są Niemcy -tam byly afery z zabieraniem dzieci przez Jugendamt ludziom ktorzy nie puszczali je na wychowanie seksulane podawane hardcore .Juz przedszkolaki uśwaidamiano i to ostro .