Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trishhh

Chetne dziewczyny na rozkręcanie do clubu

Polecane posty

Są tu jakieś ładne dziewczyny chętne na rozkręcanie imprezy w clubie płatne ! Warszawa tylko .

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Trishh czemu wczoraj nazwałaś Opole dziurą i zad***em i napisałaś promocja jakiejś dziury Opole to nie jest jakaś dziura tylko miasto wojewódzkie które jest stolicą polskiej piosenki i Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i Opole jest bogatsze niż Gdańsk poznań Kraków czy szczecin jedynie Wrocław i warszawa są bogatsze niż Opole czemu nazwałaś Opole jakąś dziurą? A BYŁAŚ KIEDYŚ W OPOLU TO ŻE JESTEŚ WARSZAWIANKĄ TO NIE ZNACZY ŻE MOŻESZ OBRAŻAĆ MOJE MIASTO BO NIGDY W NIM NIE BYŁAŚ WŁAŚNIE PRZEZ TO NIKT WAS Z WARSZAWY NIE LUBI BO SIĘ WYWYZSZACIE

Ps od 1 października 2017 roku ruszy kierunek lekarski i wydział medyczny na uniwersytecie Opolskim i w Opolu w końcu będzie można studiować medycynę i od 1 października 2017 roku w Opolu będą pierwsi studenci medycyny i Opole od czerwca ma już szpital kliniczny bo jeden ze szpitali w Opolu stał się uniwersyteckim szpitalem klinicznym

Gość gość
tak ja chetna

Czemu nazywasz opole dziura i zadópiem skoro nigdy tam nie byłaś ps Opole po Warszawie i Wrocławiu jest najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce jedynie warszawa i Wrocław są bogatsze a Opole jest na 3 miejscu

Gość gość
będą świecić gołą dupą i cyckami w klubie żal

Gość gość
jak często zmieniać podpaski pomocy!!!!11

Nie o to chodzi praca polega na dobrej zabawie trzeba gadac z ludźmi owszem ale tylko takimi którzy ci odpowiadają czyli tak jak prywatnie idziesz do clubu tylko tu jest odpłatnie i alkohol za darmo :) jedynym wymaganiem jest wyglad Chętne zapraszam na priv t-trish@wp.pl

Gość gość
Spierdajaj z tym Opolem Namysłów Iebany

Gość gość
PODPASKA POMOCY PRZECIEKA

A co do Opola to napisałam to z irytacji ciągłym promowaniem na kafeterii tej mieściny

Trishh odpisz na moje powyższe wpisy o Opolu powyżej napisałem Ci kilka wpisów o Opolu ty nazwałaś wczoraj Opole dziurą i zad***em To Teraz się tłumacz i nie udawaj że moich wpisów nie widziałaś przecież moje wpisy są widoczne odnies się do moich powyższych wpisów o Opolu

Czemu chamsko piszesz mieściny przecież Opole to miasto nie mieścina tylko miasto wojewódzkie ps Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i jedynie Warszawa i Wrocław są bogatsze niż Opole i mimo tego że Opole to 3 najbogatsze miasto wojewódzkie w Polsce po Warszawie i Wrocławiu wg ciebie to mieścina a byłaś tam? Nie znasz miasta nie wiesz co oferuje i co tam się znajduje nie znasz wydarzeń kulturalnych itd a piszesz ze to dziura i zadópie

Gość gość
pomożesz mi z podpaską ? jak często zmieniać?

Gość gość
do klubu gdzie laski tańczą na rurze żal

Nie masz pojęcia chyba dziewczyno o czym piszesz Heheh jak by była to taka praca to bym napisała

Gość gość
odpisz mi

Gość gość
Up

Gość gość
o podpaskach

Gość gość
jak często zmieniać podpaski.pomocy