Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baleriny do szpica

Polecane posty

Gość gość

Witam forumowiczki! Mam do was takie pytanie. W sobotę chcę zrobić niespodziankę urodzinową swojemu chłopakowi, do tego chciałam wystroić się i tak dalej. Czarna mini, ładna bielizna, pończochy. I tu pytanie, czy płaskie tytułowe obuwie będzie pasować? Czy niestety ten zestaw można ograniczyć tylko do szpilek? niby można się przebrać w domu i problem butów mieć z głowy, ale to już nie będzie taką wow niespodzianką, zaś droga do jego domu nie sprzyja chodzeniu w szpilkach. Ps, gdyby któraś z Was nie miała pojęcia o jakie butki chodzi, tutaj link: https://c.allegroimg.com/s400/0103cd/972123e54efcb0133c48613dfebc

Gość gość
Chodzi raczej o to, czy takie buty będą pasować do takiego rodzaju stroju.

Gość gość
Co to są "baleriny do szpica"? Do jakiego "szpica" się je nosi??? Na głowie masz ten szpic jakoś? :o

Gość gość
IDI0TKO to są baleriny z noskiem w szpic!!! :o

Gość gość
Widzę, że kogoś mądrego szukać tu jak igły w sianie. Komentarze na poziomie, gratuluję.

Gość gość
takie wiązane butki nosi się tylko na gołe nogi do spodni do kostek, szortów, spódnicy midi, sukienek

Gość gość
Moim zdaniem do takiej stylizacji jak mówisz nadają się tylko szpilki/obcasy. Bez tego to nie bedzie robic takeigo wrazenia... Zajrzyj do Wojasa, tam są czarne czółenka na bardzo wysokim słupku, będą lepsze na trudny teren niż szpilki, a tak samo efektowne :)