Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ....

Polecane posty

Gość gość

Ze ojciec mnie bez powodu zaczepia, wyzywa od najgorszych ubliza albo się dusi ze śmiechu ublizajac mi ?

Gość gość
Albo wyzywa od nieroba mnie skoro matka go prosi cały tydzień żeby głupi lancuch w rowerze poprawił ? nie mówiąc ze jestem po technikum ekonomicznym a wyzywa mnie od przyglupow po szkole specjalnej ? Czy tak jest w każdym domu ?

Gość gość
Nie daje rady już psychicznie :( cały czas tylko debile nieroby , ze mi łeb ukreci

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
20 : / dopiero co skończone technikum

Gość gość
A pomagasz matce i ojcu w domu np. w sprzątaniu itp . ???

Gość gość
Tak pomagam we wszystkim czego chcą , ale ja pytam czy takie wyzwiska to normalne , rzucanie przeklenstwami na prawo i lewo

Gość gość
Nie, to nie jest normalne.

Gość gość
Jak Cie zacznie wyzywać to odpowiedz mu że po kimś to masz i że odziedziczyłaś głupotę w genach po ojcu , a jak byłaś mała to chciałaś pod choinkę dostać od gwiazdora innego fajniejszego Tate. Zobaczysz że się zamknie i się już nie odezwie .

Gość gość wasz tatko
bo wy młokosy to lenie i nieroby, hooj z waszych szkół jak wy dwie lewe ręce macie do wszystkiego, i tylko daj im i zrób im, jèbane lenie śmierdzące, a potem po 30stce i dalej starym siedzicie w mieszkaniu nieudacznicy, za robote się brać to nikt was wyzywać nie będzie

Gość gość
gość wasz tatko = w ch:u:ja cięcie też zajęcie .

Gość gość
to nie jest normalne ale skoro masz już jakis zawód i jesteś dorosła, znajdź pracę i wyprowadź się, zarób na swoje utrzymanie, pokaż im, że umiesz coś robić i nie jesteś pasożytem na ich utrzymaniu zacznij samodzielnie myśleć i żyć jak na dorosłą osobę przystało

Gość gość
Nie, to nie jest normalne! A matka Twoja wie o tym, słyszy to? Co matka na to? Musi być jakaś przyczyna takiego zachowania Twojego ojca, albo choroba psychiczna, albo wie coś, o czym Ty nie wiesz na Twój temat?

Gość gość
Ale jak mój ojciec może mnie wyzywać od nierobów skoro sam całe życie jest na utrzymaniu matki , ze niby wielką depresję ma , ja przynajmniej konczylam szkole i zawsze pomagam w domu , matka to mi tylko powie "nie przejmuj się , mi też ubliza 20 lat i żyje " ja nawet jak jeszcze chodziłam do szkoły miałam wypommiana każda kromkę chleba i tylko wyzwiska , mój ojciec sam jest po zawodowce a mnie wyzywa od debili najgorszych , tepakow , a najgarosze ze on o swojej rodzinie też pieprzy głupoty tylko jak nikt nie slyszy , ja muszę nawet koło domu zrobić bo on zbyt zajęty lezeniem i meczeniem psychicznym innych

Gość gość
A jak matka za mną nieraz stanie to każe jej w********ac z domu choć to ona zarabia tylko na dom , on się w życiu grosza nie dołożył ani na mnie ani na brata , wszystko dla nas musiała kupować mama dlatego chodziliśmy ubrani jak obszarpance

Gość gość
Nawet jak dostałam 50 złotych na urodziny to musiałam je odrobić pomagając przy roznych rzeczach, A później miałam gadanie ze dzieci dużo kosztują i gdyby nie dzieci to by milionerem był , a ile ja kosztowalam? Ze kromkę chleba zjadłam ? Ubrania nosiłam używane po kuzynkach

Gość gość
Wczoraj tyle płakałam od tego ublizania ze aż dziś mam wszędzie nerwo- bóle , koleżanka chce żebym z nia jechała do pracy do Włoch ale ja jestem chorobliwie nieśmiała a słyszałam ze po hotelach pracowniczych się dzieją cuda :(

Gość gość
Jeszcze raz Ci powtarzam co napisałam wyżej: szukaj roboty, z której się sama utrzymasz inaczej będziesz zmuszona do poddania się poniżeniu i wyzwiskom w domu rodzicielskim. Maka ma dość męczarni z Twoim ojcem, jeszcze Ty chcesz siedzieć jej na karku? Pora dorosnąć i wziąć odpowiedzialność za swoje zycie. Biadolenie nic Ci nie da poza tym, że na chwilę ulży, chcesz tak całe życie biadolić?

Gość gość
Tylko ze ja mam fobie społeczna i To silna , cielam ręce 2 lata i dusze się przy ludziach , cały czas mam omamy słuchowe i duszności , łatwo się mówi jak się tego nie ma , ale ja jestem po lekach od psychiatry

Gość gość
A po drugie zawsze jak chce iść do pracy to moi rodzice , "gdzie Ty do takiej pracy nie dasz sobie rady " albo jak chciałam się wyprowadzić do chłopaka i znaleźć pracę " no i wrócisz za 2 dni z podkulonym ogonem przecież Ty jesteś glupkiem "

Gość gość
nie wierzę w to co czytam masz dziewczyno odrobinę mózgu czy rodzice będą ci mówić nawet czy możesz się za przeproszeniem wysrać, czy też konsultujesz z nim te sprawy? nie chcę cię obrażać ale twoja postawa doprowadzi cię faktycznie do tego, że do końca życia będziesz pasożytem na utrzymaniu innych osób, niezdolnym do decydowaniu o własnym zyciu

Gość gość
No właśnie ja tam mam ze nic nie robię bez zgody rodziców : / chciałam jechać do Niemiec zarobić to od razu " zabija Cię i zgwalca a po drugie co będziesz tam robić ? Kible czyścić tylko do tego się nadajesz "

Gość gość
z tego co piszesz wynika, że nie chcesz nic zmienić w swoim życiu, załozyłaś ten temat aby sobie ponarzekać albo aby inni ci współczuli otóż jak widzisz nikt ci nie współczuje, dostałaś kilka rad ale ty wciąż znajdujesz powody aby nie robić nic więc nie rób nic, dołączysz do grupy pasożytów społecznych, których najpierw utrzymują rodzice, w twoim wypadku matka, a potem utrzymuje chłopak ewentualnie mąż, jak ktos zechce się z tobą ożenić, albo też opieka społeczna czyli państwo czyli wszyscy podatnicy płacący rzetelnie podatki na takie osoby jak ty

Gość gość
Wiesz poniżanie innych zostaw sobie dla siebie , jesteś najwyraźniej tylko mocna w buzi , ale nie martw się karma wraca za poniżanie i dolowanie innych , zamiast podać jakaś sensowna radę jak ona ma sobie poradzić , wolisz jej dowalic tak jak jej rodzice całe życie dowalali, A co do Ciebie autorko znajdź na początek prace gdzie zarobisz mało ale się wyrobisz , np może zareudnij się w jakimś biurze skoro jesteś bo technikum ekonomicznym

Gość gość
Ja też przeżyłam to samo co ty i się nie przejmuj takimi ludźmi , chóry zdrowego nie zrozumie biedny bogatego , tak samo jak pyskate dziewuszysko , skromnej zagubionej , ale nie myśl o tym za dużo , tym pyskatym kiedyś życie odda za takie madrusiowanie

Gość gość
No właśnie ja szukam rad a nie krytyki ze strony znudzonych życiem , które myślą ze mogą sobie dokopać innym bo im się nudzi ,ja proszę żeby porozmawialy ze mną osoby , które naprawdę chcą mi jakoś pomóc a nie jeszcze pogłębiać mi depresję nerwicowa na która się lecze, mam nadzieję ze te osoby kiedyś pozaluja swoich słów

Gość gość
Współczuję Ci , ale musisz się zmotywować do odejścia stamtąd , ja odeszlam od toksycznych rodziców i nawet nie odbieram jak dzwonią , Ty też tak zrób

Gość gość
Poszukaj sobie pracy, nawet zagranicą. Jak już wszystko będziesz miała załatwione i paszport to spakuj się i po prostu wyjdź. Napisz smsa do matki albo zadzwoń że właśnie wyjechałaś do pracy i nie wiesz czy jeszcze wogóle wrócisz. Postaw ją przed faktem dokonanym. A ona jak głupia i tyle lat jest frajerką i daje sie wykorzystywac twojemu ojcu to juz jej sprawa. Ty masz fobie bo cie ojciec całe życie gnoił. Wyjdziesz do ludzi to ci przejdzie. Tylko się przełam i odważ na zmiany. Zostaw tą chorą rodzinke

Gość gość
Chyba tak zrobię , pozycze kasę na wyjazd od koleżanki , i oddam jej jak dostanę pierwszą wypłatę : / boję się ale c***j gorzej już nie będzie bo mam myśli samobójcze więc trzeba się zmobilizować