Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wybrać remont łazienki czy wycieczka do usa

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka z pracy namawia mnie na wycieczkę po Kaliforni. Wycieczka kosztuje 15 tys, więc całkiem sporo. Zawsze jednak marzyłam o wyjeździe do stanów, od dziecka zawsze chciałam tam pojechać, a teraz mam okazję. Problem w tym, że miałam robić remont łazienki. Nie jest to remont z przymusu, ale parę lat temu kupiłam mieszkanie, które było urządzone kompletnie nie w moim guście. Została mi już tylko łazienka. Nie wymaga ona remontu, ale bardzo denerwuje mnie jej kolor - zupełnie nie w moim stylu. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Ja bym wybrala wycieczke i to bez zastanowienia !! Dzis masz kase i przede wszystkim osobe z ktora mozesz jechac, za kilka lat juz mozesz takiej okazji nie miec. Lazienka moze poczekac.

Gość gość
Wycieczka bez dwóch zdań :-)

Gość gość
Jak mawial mój profesor na studiach.. " lepiej gdzieś być niż mieć"

Gość gość
Pewnie, że wycieczka- łazienka nie zając

Gość gość
A ja bym wybrała remont. Wycieczka szybko przeminie, a z brzydką łazienką będziesz się męczyć codziennie

Gość gość
To sobie zrobi ten remont za kilka miesięcy, a wspomnienia z wycieczki będzie miała całe życie

Wycieczka ! Zdecydowanie łazienkę zdążysz odnowić więcej spontaniczności Tez miałam szanse pojechać na ślub wujka i zmarnowałam , żałuje .

Gość gość
A masz wizę? Bo jak nie to będą dodatkowe koszta i upierdliwości.

Gość gość
Wycieczka! Ja tak zrobiłam (wprawdzie nie Kalifornia a Floryda, a moim marzeniem są parki narodowe w Górach Skalistych), nie kupiliśmy nowego auta i jeździmy 16-letnim, mamy jeszcze kilka sprzętów do wymiany, ale wspomnienia, wspólne przeżycia, zdjęcia są bardzo ważne. Spełnij swoje marzenie, jeśli masz okazję :-)

Gość gość
ja tez bym pojechała na wycieczkę, zwłaszcza do USA...

Gość gość
Remont i wycieczka, ktora mozna zalatwic znacznie taniej, niz za 15 tys .Znależc tansze bilety, hostele, mozna tez wynajac samochód. A kafle w lazeice mozna przemalowac na dowolny kolor, sa specjalne farby.

Gość gość
ale jak nie zna angielskiego, to bedzie słabo jelsi chodzi o wyjazdy samodzielne

Na wycieczkę pojedziesz wrócisz i kasy nie ma zostają tylko wspomnienia, które nie koniecznie muszą być super, a z niewyremontowaną łazienką będziesz żyć jeszcze przez jakiś czas, jednak jeśli zdecydujesz się na remont łazienki to polecam ci grzejniki łazienkowe dobry sposób na ogrzanie zawilgoconej łazienki i wysuszenie ręczników jest to przydatne dla osób, które często biorą prysznic i szkoda im wyciągać suche czyste ręczniki z szafy. Tutaj masz artykuł, który może ci pomóc : http://mahmed-omaran.pl/grzejniki-lazienkowe-na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze/

Gość gość
uwierz mi : chrzanic remont!!!! co będziesz w zyciu wspominać- ładny kibel czy rejs po usa? ;) mam znajomego całkiem bogaty człowiek żyje trochę jak kloszard ale za to zwiedził ogromny kawał świata jest niesamowitym erudyta i rozmowa z nimi to czysta przyjemność bo ma o czym rozmawiać a nie o wyremontowanym w kiblu czy kuchni

Gość gość
Zdecydowanie wycieczka! A łazienkę możesz robić po trochu coś przemawiać coś wymienić! Jedź i się nie zastanawiaj

Gość gość
Ja bym sie.nawet nie zastanawiala tylko zalatwiala formalnosci przed wyjazdem,co to za dylemat kibel kontra Kalifornoa? :-)