Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związałabyś się z bezdomnym?

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze mam tak że unikam facetów o wyższym statusie społecznym niż ja sama. Nie należe do majętnych osób, spłacam długi po ojcu. Źle czuje się z kimś kto ma pieniądze, mieszkanie, markowe ciuchy i stać go na wypad gdziekolwiek. Już kiedyś z jednym zerwałam kontakt mimo że go kochałam tylko dlatego że wstydziłam się tego jak mieszkam, że mam ojca alkoholika. Jak sobie pomyślę to lepiej sie czułam z kimś z biednej rodziny, gdzie nieraz nie było co do gara włożyć itd. Od jakiegoś czasu mam na oku bezdomnego młodego chłopaka, samotnika. Chciałabym do niego zagadać ale jestem nieśmiała. Ostatnio poznałam też innego bezdomnego i również fajny z niego gość. Sama mało mam ale mam potrzebę pomagania, opiekowania się kimś. A teraz pytanie : czy ja jestem normalna? i czy związałybyście się z bezdomnym?

Gość gość
kazdy jest nie do końca normalny :) ale fakt, dziwna jestes, tzn ze u ciebie to poszło tak daleko.. musisz miec chyba straszne kompleksy, ale nie warto sie z kims związac tylko dlatego.. jak ten chłopak którego masz na oko nie jest typowym zulem, ani alkoholikiem, to b mozliwe, ze ma np. schizofrenie, albo inna cięzka chorobe

Gość gość
Na bank alkoholik albo narkoman

Gość gość
Troche się go boje bo dziwnie się zachowuje. Z początku myślałam że chyba coś bierze ale to chyba jakaś choroba psychiczna. Tzn dziwnie się zachowuje jak jest sam ze sobą a jak wśród ludzi to jest całkiem normalny, logicznie rozmawia i jest spokojny.