Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Morton

Polecane posty

Gość gość

Brat za miesiąc ma wesele i zamówili sobie ten zespół. Doradźcie czy warto :-)

Gość gość
Polecam z czystym sumieniem! Są bezkonkurencyjni. Bawiłam się z nimi na weselu mojej kuzynki i jest moc! Na żywo brzmią jeszcze lepiej, niż w filmikach. Super zespół! Ania

Gość gość
Fajny zespól potrafią rozruszać gości stwarzają miłą atmosferę ładny głos wokalistki. Ogólnie było zajefajnie:-) goście bawili się do samego rana. Polecamy:-)

Gość gość
super zespół.dają czadu!prowadzą śmieszne zabawy,nikt się nie nudził.polecam zespół Morton !!!

Gość gość
Zespół super polecam innym naprawdę bez ściemy!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak najbardziej Rewelacyjny zespół który mogę każdemu polecić z czystym sercem ! bardzo kulturalni, umiejący rozkręcić wesele więc nie trzeba wodzireja Teraz znajomi będą korzystać z ich usług więc mówi to samo za siebie

Gość gość
Mieliśmy swoje wesele i ogromnie się cieszę, że wybraliśmy ten zespół. Wszyscy bawili się za wspaniałe na Naszym weselu. Bez zespołu Morton nie byłoby to samo! Serdecznie polecam

Gość gość
Jak najbardziej zespół Morton to pełen profesjonalizm. Wszyscy goście byli zachwyceni Wami . Serdecznie polecam

Gość gość
Grają bardzo fajnie. Warto zamówic u nich usługi

Gość gość
Morton gra świetnie !

Gość gość
Zespół Morton grał na naszym weselu i nasze wrażenia możemy opisać jednym słowem - REWELACJA !!!!!!!!!! Grali z powerem, intensywnie- w swoim repertuarze znajdą coś dla każdego gościa - coś dla cioci, która uwielbia disco-polo, coś dla wujka, który kocha rytmy góralskie czy tradycyjnego walczyka.

Gość gość
Zespół Morton grał u nas na weselu i spisał się rewelacyjnie!!! Polecamy!!! Dziękujemy serdecznie za te dwa dni świetnej zabawy.

Gość gość
o ja widziałam ich w akcji:)!. To normalnie była akcja! Tempo, muzyka, śpiew. Wszystko na najwyższym poziomie! Mieli wyczucie do gości. jak wyczuli zmęczenie, to zwalniali. Wszystko idealnie pod wesele i gości weselnych!

Gość gość
Morton, to piękna muzyka, niepowtarzalny wokal, a przedewszstkim kultura osobista, a to na weselu bardzo jest ważne!! Fajnie nam grali i nie miliśmy z nimi żadnych problemów. To Zespół przez duże Z, a nie wiejscy grajkowie!

Gość gość
Najlepszy zespół na wesele? Iron maiden:)

Gość gość
Hahah nawet nie marzę, choć wiem, że kiedyś faktycznie zagrali na polskim weselu:). Mnie Morton wystarczy!

Gość gość
No tez wiele dobrego o nich słyszałam. Ponoć świetnie dają radę podczas oczepin.

Gość gość
Morton jest super. Dają świetne popisy wokalno - muzyczne! Mają talent jakich mało! Z nimi jest wesele udane.

Gość Jula

Na wszelkie imprezy morton jest rewelacyjny!