Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za jakimi kobietami odwracacie sie na ulicy. Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Co was inspiruje przyciaga uwage i sprawia ze zazdroscicie? Makijaz drobie ubrania czy fajna figura. Ja ni jestem.zazdrosnica ale wkurza mnie jak laska ma piekne dlugie blond wlosy. Takie lejace sie. Gdzie ona kuzwa chodzi do fryzjera!? Ze tak super wyglada. Ja od lat poszukuje idelanego fryzjera ktory zadbal by o moje wlosy...:(

Gość gość
Ja się za babkami raczej nie oglądam ... Ale zazdroszczę ładnym i szczuplym bo ja utylam ehhhh :(

Gość gość
Dokładnie ja tez oglądam się za takimi, które mają piekne długie włosy, nawet niekoniecznie blond, bo kolor to ja akurat mam niezły. Włosy to mój największy kompleks, figure mam dobrą. Lubie swój styl ubierania i ze względu na figure moge sobie na wiele pozwolić, ale włosów to mi natura poskąpiła niestety...

Lubię takie chude i drobne. Ale to serio nie reguła, to tylko wygląd wewnętrzny, tak prawdziwie może zacząć mi się podobać jak już ją znam jakiś czas, obecnie podoba mi się taka jedna z typu "umięśnionych".

Gość gośćN
Autorko,a co nie tak z Twoimi włosami?

Gość gość
Lubie jak dojrzała kobieta ma pogodny wyraz twarzy i uśmiechnięte oczy a to się zdarza wyjątkowo

Gość gość
Ja tam się staram nikom nie zazdrościć , mam 20 lat i mam paskudne włosy jestem lekko gruba mam kwadratową twarz i małe oczy , nie mam komu zazdrościć bo musiałabym zazdrościć wszystkim : /

Gość gość
Z moimi wlosami wszystko ok. Cale zycie farbowalam i byly zniszczone. Od 1,5roku zapuszczam ale przedemna jeszcze dluga droga ku pieknym dlugim wlosom. Pozatym po ciazy mi wypadaja mam nadzieje ze niedlugo przestana bo boje sie lysiny. Podobno wypadaja do 10msc

Gość gość
Czasem zdarzy mi się obejrzeć za dziewczyną wulgarnie ubraną np z tyłkiem na wierzchu

Gość gość
każda ładna i zgdabna dziewczyna, ale nie zazdroszczę tylko podziwiam ;) a i fajne krótkie fryzury, mam małą obsesję na tym punkcie

Gość gość
Nie oglądam się za kobietami, mam zerowe zainteresowanie nimi, a 100% facetami i tyle w temacie.

Gość gość
Ja oglądam się z podziwem na kobiety naturalnie eleganckie, takie z naturalną gracją. Są w różnym wieku, czasem młode dziewczyny (ale tych jest jak na lekarstwo), czasem kobiety starsze, 70+. Jesli chodzi o problemy z wlosami to wyprobujcie czysty cynk. Jest tani więc każda może sobie pozwolić i po jakichś dwóch miesiącach powinnyscie zobaczyć efekty.

Gość gość
Ja się boję ludzi więc na nikogo nie patrzę idąc ulica

Gość gość
Po ulicach chodzą klony więc nie bardzo jest się za kim obejrzeć. Czasem zainspiruje mnie wygląd oryginalnie ubranej kobiety, mającej odwagę wyglądać inaczej niż większość.