Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa farna grubaska czy kobiece ksztalty

Polecane posty

Gość gość

Niewiem za co sie ona wkurza ze ktos powiedzial ze jest gruba? Bo jest i to nie jest 10kg nadwagi a pewnie ze 20 lub 25 Mowia-kobiece ksztalty. Nieuwazam zeby to byly kobiece ksztalty tylko grube cialo. Ona nie ma rozmiaru 38 czy 40 ale na bank ze 44 Fajna kobitka ladna i dobra wokalista ale spasla sie. Nie jestem za chudzinami ale jak mozna wkurzac sie za prawde?:)

Gość gość
A czy ona się wkurza? Jak ty byś się zachowała gdyby dziennikarze na każdym kroku atakowali cię o wagę? Raz byłam na jej koncercie i ma super głos, pewnie nieźle zarabia i po co ma przejmować się opinią kogoś kto nie dorasta jej do pięt,jest na garnuszku rodziców lub z patologii? Kiedyś szły 2 dziewczynki ulicą, jedna mówi do drugiej : -kogo lubisz, Ewe Farne czy Violettę? -Violettę, bo Farna jest gruba :D Głupie bachorki z alkoholickich rodzin które niczego w życiu nie osiągną co najwyżej w kolejce w mopsie postoją po 500+

Gość gość
Kto to Violetta??

Gość gość
Mi by bardziej odpowiadała Farna niż np Doda i mam tu na myśli figurę, lubię jak kobiety jest więcej niż mniej i tyle w temacie.

Gość gość
Jej nie jest wiecej ona jest tlusta jak prosie

Gość gość
Ma tylko obszerne biodra i uda. W pasie jest ok. Lubie takie

Gość gość
No ma za dużo KG przecież to widać że jest gruba... nie zdrowo gruba

Gość gość
Bo ona jest przy kości i nic z tym nie robi , ja jak miałam rozmiar M to się zaczęłam odchudzać

Gość gość
gość dziś No ma za dużo KG przecież to widać że jest gruba... nie zdrowo gruba u Ale ona mi się podoba, jasne? Może dużo kg przekłada się przy okazji na ilość oleju w głowie bo to fajna i myśląca dziewczyna jest.

Gość gość
10:59 - każdy ma jakieś zboczenia :P