Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekla62

Olejki arganowe od INOAR

Polecane posty

Gość tekla62

Jakie olejki najlepiej sprawdzają się do pielęgnacji włosów i nie tylko? Słyszałam że wiele ciekawych preparatów teraz stosuje się do kilku dziedzin. Co o tym sądzicie?

Gość olla56
Są takie różne rodzaje olejków. To prawda nie które można używać do różnych czynników do pielęgnacji. Warto olejki kupować.

Gość gość
Ja używam do skóry olejku arganowego marokańskiego, czystego, polecam. Czytałam kiedyś, że skóra świeci albo że pachnie brzydko, u mnie dobrze się wchłania, skóra po nim jest super nawilżona, a zapachu nie czuję wcale. Pewnie wiele zależy od firmy i od skóry czy potrzebuje solidnego nawilżenia.

Gość tekla62
To może jak spróbuje tego olejków Inoar, Mogłabym go stosować do wielu przeznaczeń za jednym razem.

Gość gość
A może przestań do ku^&wy nędzy reklamować ten badziew? :O

Gość gość
No to ja może przepiszę skład mojego ulubionego olejku z opakowania: Cyclopentasiloxane/Dimethiconol, Cyclomethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea europaea Oil, Simmondsia chinensis Extract, Tocopheryl Acetate, C.I 19140, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionoe, Cinnamal, Coumarin, d-liminene, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool. Olej arganowy na 3 miejscu... :)

Mi najlepiej się sprawdza olejek vegan składa się z kilku olejków : argania sipinosa kernel oil , macadamia ternifolia nut oil ,coconut oil, olea europaea olive fruit oil, sweet almond oil, parfum, coumarin . nakładam na końce lub na godzinę przed myciem lub na całą noc , włosy się bardzo błyszczą potem po umyciu

Gość yszka
Używam olejków bielendy bo są dobre i niedrogie. Te tropikalne, zwłaszcza kokosowy jest super, nie szukam nawet niczego innego bo ten w zupełności mi wystarczy

Gość anonimka99
Kalice to dobra seria :) wcześniej używałam tylko olejku, ale ostatnio dokupiłam szampon i odżywkę. Sam olejek bardzo dobrze nawilża i wzmacnia włosy, ale w połączeniu z resztą- efekt bajka :)

Gość monte13
tez nie kazdy lubi oleje klaasc na wlosy i jak dla mnie dobra alternatywa sa szampony, odzywki z olejkami. z inoaru moge polecic ARGAN oil. zdrowy sklad, fajna konsystencja, nie obciaza zbytnio wlosow, tylko wzmacnia i sprawia, ze wloski blyszcza.