Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podsmażacie cebulkę do mielonych?

Polecane posty

Gość gość

Czy dajecie surową? Robiliście mielone z piekarnika? Jak je zrobić w zdrowszej wersji? Warto?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tre na tarce i obsmazam, corka nie znosi cebuli. Mielone z piekarnika to ...yyy.. pieczen rzymska?! A w zdrowszej wersji, zalezy co masz na mysli? Z indyka? Dosc czesto robie pulpety.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak. Podsmażam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Podsmażam cebulkę a kotlety mielone piekę w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie podsmazam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie podsmazam, a mielone gotuje w wodzie, zamiast bułki daje bułkę tarta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja podsmażam, zdrowsza wersja pulpeciki z piekarnika tylko bez obtaczania w bułce tartej, tylko przekrecam na drugą stronę po 20 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W ogole nie dodaje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Rzadko robię mielone, ale jak już to cebulę i czosnek daję do nich na surowo. Zdrowsza wersja to będzie już zupełnie inne danie - jak ugotujesz to wyjdą pulpety, jak upieczesz coś w rodzaju poporcjowanej pieczeni rzymskiej...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×