Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaKasia

CZEMU FACECI CHODZĄ NA ... za kasę?

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaKasia

Dlaczego faceci chodzą na d***** i sex za kasę?

Gość gość
Twój facet też chodzi na dziewki?

Gość ZaniepokojonaKasia
Mój nie musi, kochamy się 2 czasem 3 razy dziennie, a lodzik to gdy mam okres :-) Wiem, ma za dobrze że mną :-)

Gość gość
mam piniondze to chodze i nic nikomy do tego a jak roocham to za swoje i tryskam tez za swoje

Gość gość
Sam sex to za mało nawet 3 razy dziennie. Czy można ci zlac d**e do siniakow? Czy zaprosisz koleżankę i zrobisz trójkącik? czy można cie mocno szarpać za włosy i bić po twarzy w czasie lodzika? I mógłbym taki jeszcze wymieniać i wymieniać.

Gość gość
biere z duupy do ryja :classic_cool:

Gość ZaniepokojonaKasia
Czy można ci zlac d**e do siniakow? - lubie spanking :-) Czy zaprosisz koleżankę i zrobisz trójkącik? - nie raz byliśmy w takim układzie. czy można cie mocno szarpać za włosy i bić po twarzy w czasie lodzika? - i nie tylko, może mocno i głeboko mi go ładować itp. I mógłbym taki jeszcze wymieniać i wymieniać. - słucham propozycji :-) W seksie chyba niczym mnie nie zaskoczysz :-) Dominację i fetysz znamy, ale próbuj :-)

Gość gość
Dziwka, aż strach mieć taką żonę. Żona nie powinna się zgadzać na niektóre rzeczy, trochę szacunku miej do siebie.

Gość gość
powójna penetracja? albo gangbang?

Gość ZaniepokojonaKasia
Mój ma swoje fantazję, ja mam swoje, oboje się uzupełniamy i jest nam że sobą super. Jak macie jeszcze jakieś pytania dot sexu to pytajcie , ale przypominam że temat wątku jest inny . A wiec, dlaczeko faceci chodza na d****i?

Gość gość
bo mają zimne żony/dziewczyny niektóre to nie chcą nawet 3 razy w tygodniu :( a są takie co nie chcą wcale i seks kilka razy w roku...

Gość gość
Myślę że wpis z 12:07 to pewna grupa facetów. Tzn chcą się wyżyć w burdelu ale jednocześnie chcą mieć szacunek do żony, matki swoich dzieci. Drugi typ, to samotni faceci którzy chcą tu i teraz. I nie wchodzi w grę jakieś tam podrywanie czy coś takiego, wychodzę z pracy o 16 a o 16:15 chce mieć sex Cześć bo trzeba spróbować wszystkiego. Jest też grupa której jedna kobieta nie wystarczy. Często chcesz odmiany, kogoś bardzo młodego lub bardzo starego.

Gość gość
To ja żądam inne pytanie. A dlaczego miałbym nie chodzić. Tanio, miło, dyskretnie, inaczej niż z żoną.

Gość ZaniepokojonaKasia
gość dziś - Bardzo mądrze powiedziane. W sumie myślałam o tym że faceci by chcieli częściej a ich partnerki nie i to jest głównym powodem, ale jak widać jest ich więcej. Wiem że mój mnie szanuje i dba o mnie, a to że w seksie szalejemy... hmmm, seks ma być przyjemnością dla każdego, nie tylko dla jednej osoby, więc jak mamy jakieś pragnienia to razem je realizujemy.

Gość gość
Tylko problem się pojawi jak to co dla jednego partnera jest fajne dla innego jest nie fajne.