Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7654685289

Mam 20 lat i jestem w ciazy. Kobietki jak poradzić sobie z krytyką innych ?

Polecane posty

Gość gość7654685289

Hej kobietki :) mam 20 lat i jestem w 6 tyg ciazy :) mój chłopak ma 27 i jest prze ogromnie szczęśliwy ze zostanie tatusiem :)jestem z nim od pół roku. Będąc na wakacjach oświadczył mi się mimo tak krótkiego czasu :) gdy przyjechalismy coś się zaczęło dziać i okazalo się ze zostaniemy rodzicami :) jestem również szczęśliwa mimo tak młodego wieku jedak czy są tu kobietki które również obawialy sie krytyki ? Jak mozna sobie poradzić z krytyką? Doradzcie Bo to mi leży na sercu

Gość gość
Nie słuchaj , ludzie zawsze będą gadać , gdyby nie ciąża to obrobili by Ci doope za coś innego

Gość gość
A kto niby ma cię krytykować?, jesteś pełnoletnia, co cię obchodzi co kto będzie mówił?,ludzie zawsze gadali, gadają i będą gadać,kto by się tym przejmował.

Gość gość
Krytyka zawsze będzie tam, gdzie są ludzie. Jeśli cieszysz się z partnerem na narodziny maluszka to nie ma znaczenia, co inni powiedzą. Działaj, dbaj o siebie i rodzinę. Co to w ogóle jest krytyka? Czemu ona służy. W polskim wydaniu to prawie zawsze jest zazdrość i obrzydzanie życia, żeby się samemu lepiej poczuć, dlatego młoda mamo zostaw ten temat i poczytaj lepiej, jak najlepiej odżywiać się w ciąży

Gość gość
Ludzie maja różne priorytety. Ty zaszłaś w ciąże, zamiast po skończonej szkole usamodzielnić się i zacząć pracować na siebie... cóż... krytyka zawsze będzie, bo to nie jest prawidłowa kolejność.

Gość gość
Krowa rozplodowa musialas zaczac w tak mlodym wieku sie rozmnazac zeby zdazyc do 40 narodzic bachorow w huj.

Gość gość
Żyjesz dla siebie czy dla innych? Zmień kolejność wartości bo jak będziesz się przejmować tym co inni o tobie mówią, to zmarnujesz sobie życie usiłując się dostosować do cudzych poglądów.