Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

dałem taki komentarz o galerii handlowej której nie lubie byłem tam kilka razy

Polecane posty

Centrum Handlowe Korona Bolesława Krzywoustego 126, Wrocław Edytuj opinię 4,11 794 opinie Sortuj według: Najbardziej pomocne Mateusz Kołbuc Mateusz Kołbuc w ostatnim tygodniu-Edytuj ch korona jest za mała ch korona to śmieszna i żałosna pseudo-galeryjka brakuje takich sklepów jak Deichmann ,House, H&M , C&A , levi,s ,Pull&Bear , Douglas, Kappahl ,Pierre Cardin Outlet , Zara,Patrizia Aryton, Coccodrillo, Esprit,Ochnik ,Geox,Vissavi,Oysho brakuje jedyny plus to kino bo ogólnie nic tam nie ma gdyby nie kino to pies z kulawą nogą by tam nie przyszedł :D a z kawiarnii brakuje Starbucks Coffee Emi K Emi K 11 zdjęć w ostatnim tygodniu Od czego jest ochrona na terenie Parkingu Korona? Na pewno nie od tego żeby pilnować parkujących tam świętych krów. Byłam świadkiem jak osoba niepełnosprawna która zaparkowała na miejscu dla

troche dałem niechcaco cudzy komentarz o nazwie Emi K dam poniżej cały mój :D

Centrum Handlowe Korona Bolesława Krzywoustego 126, Wrocław Edytuj opinię 4,11 794 opinie Sortuj według: Najbardziej pomocne Mateusz Kołbuc Mateusz Kołbuc w ostatnim tygodniu-Edytuj ch korona jest za mała ch korona to śmieszna i żałosna pseudo-galeryjka brakuje takich sklepów jak Deichmann ,House, H&M , C&A , levi,s ,Pull&Bear , Douglas, Kappahl ,Pierre Cardin Outlet , Zara,Patrizia Aryton, Coccodrillo, Esprit,Ochnik ,Geox,Vissavi,Oysho brakuje jedyny plus to kino bo ogólnie nic tam nie ma gdyby nie kino to pies z kulawą nogą by tam nie przyszedł :D a z kawiarnii brakuje Starbucks Coffee

Gość gość
czemu tak ostro ???

Gość gość
up

Gość gość
co sądzisz o miejscowości Prudnik