Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nielubiani...

Polecane posty

Gość gość

Jak się z tym czujecie ze nie jesteście rozchwytywani?

Gość gość
Jako że jestem aspołeczna to cenię sobie święty spokój.

Gość gość
Ale z drugiej strony nie zazdroscisz ze tacy mają łatwiejsze i ciekawsze życie?

Gość gość
Nigdy nie chciałabym być rozchwytywana, sławna itp. Wychodząc z domu chcę czuć się swobodnie, anonimowo, być pogrążona w swoich myślach a nie poświęcać uwagę innym ludziom.

Gość gość
Albo znajomi albo zdrowie. Bo tym qrwom tylko uchlewanie ryjow we lbach a i tez przy okazji wciagaja w inne gowna jak papierosy np. Poza tym nic ciekawego nie robia, uchleja ryje, pobija sie albo ovrabiaja doopy innym. Tez mi ciekawe zycie :D wole pograc w gre tomb raider:D

Gość gość
Chyba tylko tak mowisz, albo faktycznie może jesteś wyjątkiem bo wszyscy introwertycy których spotykam zwykle chcą się grzać w moim blasku,upodabniaja się do mnie a potem rywalizują kto lepszy hahha :P

Gość gość
gość dziś Albo znajomi albo zdrowie. Bo tym qrwom tylko uchlewanie ryjow we lbach a i tez przy okazji wciagaja w inne gowna jak papierosy np. Poza tym nic ciekawego nie robia, uchleja ryje, pobija sie albo ovrabiaja doopy innym. Tez mi ciekawe zycie  wole pograc w gre tomb raider X Chyba jednak się pocieszasz albo patrzysz zbyt płytko co się raczej wyklucza jeśli jesteś intro. Imprezy owszem, czemu nie? Życia nie można brać na poważnie i traktować imprez jak zło. Ja mam wiele zainteresowań. Co rusz próbuje coś nowego. Spadochroniarstwo,sporty wodne w wakacje, pikniki, jazda na rowerze, rysowanie, śpiewanie. Mam wiele zainteresowań ale tylko jedna pasje. Nie k*****e się i szczerze to niewiele imprezowych dziewczyn sie "k*****i" ,to ze sobie pogadamy bo jesteśmy otwarte na świat nie oznacza że się puszczamy. Wręcz przeciwnie wiele z nas jest cnotliwa i niekiedy czeka do ślubu jak ja. Mi wystarczą macanki a od 4 lat żyje bez żadnego kontaktu fizycznego. Radzę tak nie zazdrościć :)

Gość gość
Ludzie to k***y z natury i kazdy predzej czy pozniej sie o tym przekonuje. Zamieszkac na odleglej, gluchej, dzikiej gorskiej srodlesnej lace z dala od swiata to marzenie moje i pewnie wielu podobnych do mnie.