Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol a antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość

Czy mozna pic alkohol w malych ilosciach biorac tabletki antykoncepcyjne?

Gość gość
to zależy co dla ciebie znaczy mała ilość :) Kieliszek wina raz na tydzień spoko

Gość Dżastina89
Też się nad tym zastanawiałam gdy stosowałam tabletki. Na szczęście teraz temat mnie już nie dotyczy bo mam wkładkę levosert w każdym razie pamiętam, że nawet pytałam o to lekarza i w sumie nie ma problemu, bo przecież wszystko jest dla ludzi, ale umiar należy zachować. Pytanie właśnie co dla kogo oznacza umiar? ;p

Gość gość
wszystko dla ludzi trucizny takze sa dla ludzi wszystko wolno tylko nie wszystko słuzy naszemu zdrowi i napewno nie słuzy antykoncepcja i dla tego bedziesz cierpiec przez nia

Gość gość
Alkohol idzie w parze z bzykaniem.Więc antykoncepcja jest potrzebna.

Gość gość
No cóz alkohol, fajki niezdrowy tryb życia jeszcze bardziej szkodzi jak wkladka czy inny srodek antykoncepcyjny. Takie tabletki przeciwbólowe(bez recepty) ludzie żrą garściami ...i tutaj nikt nie patrzy że się truje.

Gość gość
Nic sie nie dzieje. Ja stosuje antykoncepcje Vines i oczywiście alkoholu tez sie napije. Spokojnie, to normalna sprawa. :)

Gość gość
w malych ilosciach spoko, nie powinno sie nic dziac :) na szczescie ja tak jak Dzastina nie musze sie przejmowac :) mam zalozona wkladke levosert i mam spokoj :D moge sobie pozwolic :D

Gość gość
jakos bardzo bym nie panikowala z tym nie piciem w ogole. Ja stosuje belare i kieliszek wina tez wypije i nic sie nie dzieje;) wszystko dla ludzi tylko z glowa