Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lewak

Jestem lewakiem odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość gość lewak

Tyle juz mitow naroslo wokol tzw. lewakow ze czas wyprostowac pare rzeczy. Slucham co chcecie wiedziec?

Gość gość
Dlaczego powinniśmy przyjmować imigrantów?

Gość gość lewak
Dlatego ze toczy sie wojna i trzeba pomagac uchodzcom. Po drugie w Europie brakuje rak do pracy i te luke maja wypelnic imigranci. Po trzecie wreszcie w UE mamy niz demograficzny ktory zostanie zahamowany przez rodziny imigrantow ktore maja nawet po 8 dzieci.

Gość gość
Co z ryzykiem przyjęcia terrorystów razem z faktycznie potrzebującymi pomocy uchodźcami?

Gość gość lewak
Zamachy to cena jaka wspolczesny czlowiek placi za wolnosci i tolerancje. Nie ma mozliwosci uchronienia sie przed zamachami chyba ze zamkniemy granice tak jak zamknal rzad PIS. Jednak zamkniecie granic przylepi Polakom latke rasistow i ksenofobow w UE. Moim daniem lepiej otworzyc granice nawet kosztem obnizenia bezpieczenstwa i ofiar smiertelnych. Polacy musza zdecydowac czy chca byc obywatelami UE czy nacjonalistami myslacymi tylko o sobie.

Gość gość lewak
Jeszcze ktos?

Gość tor tor
@ gość lewak wczoraj Dlatego ze toczy sie wojna i trzeba pomagac uchodzcom. x Lewaku bezmózgi, czy zdajesz se sprawę, że miażdżąca większość imigrantów pochodzi z rejonów gdzie nie toczy się żadna wojna? x @ Po drugie w Europie brakuje rak do pracy i te luke maja wypelnic imigranci. x BUUUUHAHAHA A gdzieżeś widział lewaku pracującego arabusa skoro wszyscy oni siedzą na darmowych zasiłkach? x @ Po trzecie wreszcie w UE mamy niz demograficzny ktory zostanie zahamowany przez rodziny imigrantow ktore maja nawet po 8 dzieci. x To ja już wolę scenariusz 500+ który idzie na polskie białe dzieci a nie na bachornię ciapatych zbrodniarzy

Gość tor tor
@ gość lewak wczoraj Zamachy to cena jaka wspolczesny czlowiek placi za wolnosci i tolerancje. x To ja piertolę taką "tolerancję". Chcesz lewaku islamuchów? To sam spiertalaj do niech a nie narażasz mnie i moją rodzinę wpuszczając to terrorystyczne bydło do nas. x @ Nie ma mozliwosci uchronienia sie przed zamachami chyba ze zamkniemy granice tak jak zamknal rzad PIS. x Więc zamknijmy. BRAWO PIS! x @ Jednak zamkniecie granic przylepi Polakom latke rasistow i ksenofobow w UE. x Chooy mnie obchodzi zdanie jakiegoś poprawnego politycznie szwaba czy szweda (celowo z małych liter) których żony i córki narażone są co dzień na gwałty i molestowania. x @ Moim daniem lepiej otworzyc granice nawet kosztem obnizenia bezpieczenstwa i ofiar smiertelnych. x Twoim zdaniem? Na szczęście takich jepniętych lewaków jest znacznie mniej niż normalnych ludzi o czym mogłeś się przekonać podczas ostatnich wyborów podczas których wykopano was ze stołków :D x @ Polacy musza zdecydowac czy chca byc obywatelami UE czy nacjonalistami myslacymi tylko o sobie. x Wolę myśleć o sobie i o własnym kraju - POLSCE, niż o bandzie ciapatych nierobów.

Gość 1absolutna
Ja mam takie pytanie - dlaczego lewacy są tak głupi, że przystali na nazwę "lewica" skoro wszystko co lewe źle się kojarzy?

Gość gość
@ 1absolutna dziś Ja mam takie pytanie - dlaczego lewacy są tak głupi, że przystali na nazwę "lewica" skoro wszystko co lewe źle się kojarzy? x Bo są za głupi, żeby wiedzieć, że lepsza jest prawica :D :D :D

Gość gość
Co za tępy SB-k , dawać ich do Putina moze ich wyprostuje hehe. Po jego tekstach upewnilem sie ze to zdradziecka zaraza.

Gość gość
szczególnie Arabom -oni lewej ręki używaja :O:Pdo ....

Gość gość
LEWACKA KURFA S****WO SZAMBO

Gość gość
trafna diagnoza

Gość
A ja tez jestem lewakiem i uwazam, ze nie nalezy przyjmowac zadnych emigrantow, ze nie potrzebujemy w Europie zadnych dodatkowych rak do pracy. Wprost przeciwnie, nalezy wprowadzic ograniczenie urodzin. Jak najbardziej "lewacka" premier Australii nie wpuszcza do swojego kraju zadnych emigrantow, a zaprasza ich chrzescijansko- konserwatywna kanclerz Merkel. Wiec jesli chodzi o emigrantow, to odstosunkujcie sie od lewakow. To jest jeden z tych mitow, ktore nalezy wyprostowac.

Gość gość
czerwoni i tęczowi mnie nie interesują