Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za dużo ćpałem i we łbie mi się coś popsuło, jestem inny niż kiedyś, niefajny

Polecane posty

Gość gość

za duzo rzeczy brałem :(

Gość gość
no i komu to mówisz? to dział uczuciowy. jest tu ktoś kogo by to zainteresowało?

Gość gość
Cóż poradzić autorze? Dlatego ja nigdy nie tknęłam żadnych syntetyków, a kilka razy w życiu jedynie paliłam trawkę.

Gość gość
A co kur/wa, narkoman nie ma prawa do miłości? 😠

Gość gość
Narkoman ma wypaczony umysł.Nie wie co to jest milosc.Apropo...moj dobry kolezka tez poplynal przez narkotyki i alko.Nie zyje juz od ponad 4 lat tak mu beret zryly.Samobojstwo...

Gość gość
tak to jest jak się ćpa, zrób dobry uczynek i chodź po szkołach i młodym uświadamiaj że ćpanie to syf, przynajmniej uratujesz innych

Gość gość
a po co ma ratoweać ? ludzie niech sie zabijają, ja bym chciala zeby byly masowe samobojstwa i zdychanie ludzkości

Gość gość
9:31 - masz coś nie ten teges z psychiką, dziunia :P

Gość gość
Sam jesteś sobie winny

Gość gość
A czy Ty byłeś kiedykolwiek fajny? Zawsze chamstwo z Ciebie wychodziło i brak szacunku do kobiet. Niewiele więc się zmieniło, ale może teraz jest znacznie gorzej. Chyba się trochę zatraciłeś w tym, ale najważniejsze, że jesteś tego świadomy.

Gość gość
Koleś przestań dramatyzowac głowa do góry i do przodu. Ludzie nie takie dramaty przechodzili, żyją pracują maja rodziny. Bądź dobrym człowiekiem doceniaj świat bo jest piękny. Wszystko w twoich rękach ciesz się że nie masz raka i nie gnijesz w niewyobrażalnych cierpieniach.

Gość gość
Racja, grunt to myśleć pozytywnie i umieć się podnieść po upadku samemu lub z pomocą innych ludzi :)

Gość gość
Siema ja ćpam od około 9 lat co tydzien , leci sie 2-3 nocki zalezy, i niby tłumaczyłem sobie ze jestem niezniszczalny he zrozumiałem ze zniszczony, ale co z tego Kocham życie bo sam na takie zapracowałem tym ćpaniem i co mam popełnić samobójstwo ? bo zmarnowałem tyle lat życia. ooo nie przecież to "słabi się mszczą"potrafię odróżnić dobro i zło i wierze ze rzuce to ścierwo raz na zawsze i odbuduje ile moge zdrowia i odłożę jakąś ilosc kasy zeby cos jeszcze w zyciu za to zbudować, a ze zostane sam, trudo co powiedzieć wyszło jak wyszło, przynajmniej nikogo innego nie skrzywdzę. będąc samotnym . a naprawiać pomalutku moge (pomagając)

Gość gość
Gościu powyżej czy nie należysz do tej grupy ludzi co to dużo mówią i sobie obiecują, a tak naprawdę nic nie robią mając słabą wolę? 9 lat trucia się to bardzo wielki szmat czasu i wątpię byś sam był w stanie z tego wyjść bez pomocy specjalisty. Jeżeli chcesz się pozbyć na stałe tego świństwa zadbaj o siebie jak najszybciej, życzę Ci odmiany duchowej i mocnego postanowienia w czynach. Zwróć się o pomoc do osób, którzy pomogą wyjść Ci z uzależnienia.

Gość gość
A co ćpaliście?