Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Folcia

Mój przyjaciel podrywa inne na moich oczach

Polecane posty

Gość Folcia

Zaczęliśmy się spotykać jakeis 2 lata temu. Kina, wspólne gotowanie, oglądanie filmów później pierwsze pocałunki, seks. Wszystko było idealnie. Obydwoje doszliśmy do wniosku że żadnych związków tylko przyjaźń. Ale warunek: mówimy sobie o wszystkich i o wszystkim. Mi on wystarczyl. Innych odrzucalam zależało mi tylko na nauce i na nim. On na początku też dopóki nie wyznał mi miłości... Było mi go szkoda i powiedziałam że czas to zakończyć skoro ja nic większego nie czuje. Ale po czasie z litości zaczęłam coś czuć i było pięknie znowu jak dawniej i jeszcze lepiej. Dopóki on nie zaczął wariowac...wysyłam mi filmiki jak się całuję z innymi. Pomyślałam że pewnie chce zwrócić na siebie uwagę. Ale gdy dowiedziałam się zmyslonych historii na mój temat niewytrsymalam.... Zablokowałam go wszedzie i się nie odzywalam. On teraz przeprasza i płacze... Wszystkim ciągle opowiada jak mu złamałam serce

Gość gość
Nie wiem jakie kolejki są do psychiatryka ale warto się już zapisać. Możecie nawet we dwoje, będzie raźniej