Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazek 17 latki i 26 latka moze sie udac?

Polecane posty

Gość gość

Wszystko jest miedzy nami dobrze ale ciekawa jestem waszej opinii.

Gość gość
Myślę, że na ten moment jesteś za młoda na związek z tak dużo starszym. Nie sądzę żebyście się dobrze rozumieli.

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!

Gość Gośćnastówę
Ja mam 32 lata i z moją dziewczyną poznałem się jak miała 16 a ja 27 była w związku rok później zdradziła że mną swojego chłopaka gdy on siedział za granicą to ona w tym momencie miała dużo jak się jej z resztą wydawało problemów głównie z rodzicami i nie miała oparcia w nikim i wtedy ja wkroczyłem do akcji wykorzystałem sytuację i kilka razy to zrobiliśmy potem chłopak wrócił i po pewnym czasie powiedziała mu o tej zdradzie i od tego momentu zaczęło się między nimi psuć obw końcu rozstali się ,po kilku miesiącach ja zacząłem do niej na poważnie uderzać i gdy miała 19 a ja 30 zaczęliśmy teraz już ponad dwa lata jesteśmy ze sobą dużo się działo jak to w związku ale jeszcze nie rozstawaliśmy się dłużej niż na dwa dni trochę musiałem ją wyciszyć i popracować nad nią bo miała złe nawyki jak np. kokieteria i miżdżenie się do innych raczej podświadomie zbyt "miła" dla innych samców co oni źle interpretowali a mnie to irytowało ja oczywiście też musiałem zrezygnować z z luźnego życia kawalera używek i ogarnąć parę spraw ale już wszystko ok za dwa msc wyjeżdżamy do Norwegii ja mam dobrą pracę załatwioną ok 20k msc a ona po gastronomii więc i coś dla niej się znajdzie ale nie ma opcji że osobno mielibyśmy żyć wiadomo okazja czyni złodzieja a ona za piękna żeby ją samą zostawić

Gość gość
Nie. Wystarczy wam kilka miesięcy aby się o tym przekonać.

Gość gość
Tak . Ja miałam 18 lat a mąż 56 jak się poznaliśmy. Teraz mam 22 a on 60. Jesteśmy już 4 lata po ślubie i mamy dziecko . Dogaduje się ponieważ mamy te same zdania na każdy temat, lubimy to samo. Żeby nie było że że starym mój mąż tylko tyle ma lat ale wygląda młodziej ma klasę. Nie jest starym dziadem.

Gość gość
Ja mam 27 a moj facet 36 i jest idealnie :) powodzenia!

Gość Gośćnastówę
22 i 60 tak jasne dogadujecie się pewnie mąż ma sporo KASY!! on potrzebuje młodej szparki a ty jego klasy przepraszam KASY!! I w ten sposób się dogadujecie .Nie mydl nikomu oczu siebie oszukujesz lecz nie próbuj wciskać tu kitu. W sponsoringu nie ma nic złego że kobieta wykorzystuje swoje walory szczególnie gdy jest młoda bo co niby ma innego ,nie wasza wina że "Bóg dał kobiecie tyle rozumu żeby idąc po chodniku nie wejść w lampę" (A.Einstein)

Gość gość
To zależy ale 17 latka ma pstro w głowie i rzadko nie kończy się to zdradą z jej strony

Gość gość
a miałam 18 lat a mąż 56 jak się poznaliśmy. x Jestem w szoku...ale pewnie prowo.