Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po urodzeniu dziecka zrozumialam ze nie mam prawdziwych przyjaciolek

Polecane posty

Gość gość

Mialam takie dwie. Imprezowalysmy razem itd. One mimo iz maja starsze dzieci(5-7lat) to nie zrezygnowaly z imprez. Czasem zachowuja sie tak jakby mialy gdzies te dzieci. Gdy sama urodzilam wolalam zajac sie domem i nawet jak mialam wolne bo dziecko bylo u babci to wolalam isc na silownie rower spacer czy zakupy po jakis ciuch. Albo spokojnie obejrzec film:) Moje dziecko ma 8msc i jedna nie odezwala sie wogole tylko zeby mi pogratulowac a druga byla u mnie uwaga 4razy. 4razy na 8msc. Wiecznie sie czyms wykreca ze nie ma czasu itp a ma przedszkolne dziecko i tylko gdzies dorabia 2h dziennie. Niby taka zalatana. To ne jest tak ze zakopalam sie w pieluchy u jestem jakas matka polka ktora zwariowala na punkcie dziecka ale nie chce mi sie chlac w kazdy weekend. Szkoda mi czasu i kasy bo wole cos dziecku kupic. Nie mowiac juz o opiece na kacu. Wole z mezem raz na jakis czas wypic kilka piw. I tyle. Podobno prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie a ja mysle ze...w macierzynstwie

Gość gość
Nikt w pl nie ma przyjaciol. Wiekszosc to falszywe qrwiska.

Gość gość
To nie były przyjaciółki tylko koleżanki do imprez.

Gość gość
Wlasnie po co im jestes potrzebna teraz? :)

Gość gość
Razem ze zmianami w twoim życiu zmieniają się twoi znajomi, to naturalne. Nie traktuj nikogo zbyt blisko bo przyjaźń i nawet życzliwość w ludziach umarła. Tylko outsiderzy prezentują takie niepopularne cechy charakteru. Przy znajomościach z innymi mamusiami też uważaj, bo wszystko jest fajnie dopóki dzieci są małe, od szkoły zaczyna wchodzić rywalizacja. Moje się lepiej uczy, moje ma droższy plecak, moje ma lepsze śniadanie i nauczyciele więcej je lubią. I tak powoli wykrusza się przyjemna znajomość.

Gość gość
A co sie przejmujesz?? Olac labadziary

Gość gość
@09:06 props

Gość gość
Osobom pijacym zalezy tylko na piciu. Czy tak ciezko to pojac? Nie na czlowieku ale na butelce. Kpw??:)