Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam sama, zarabiam 6 tysiecy, mam przyjaciół

Polecane posty

Gość gość
No tak, takie pytania to norma. Sponsorów 0. Miałam 2 partnerów seksualnych, jeden związek 1,5 roku, drugi 4 lata. Mam 28 lat. Dziewictwo straciłam w wieku 19 lat. Jeszcze cos ?

Gość gość
Widzę, że jednak osób na poziomie tutaj nie ma.

Gość gość
"Widzę, że jednak osób na poziomie tutaj nie ma." Na kafe szukasz podziwu?

Gość gość
Podziwu tych Januszków i Mareczków? Myślę że na próżno :D

Gość gość
To i to, provo w celu dowartościowania się :)

Gość gość
gość dziś "Widzę, że jednak osób na poziomie tutaj nie ma." Na kafe szukasz podziwu? Skromna Ja dziś Napisz ilu sponsorów masz w dorobku, albo czemu ma służyć to provo ? gość dziś Podziwu tych Januszków i Mareczków? Myślę że na próżno smiech.gif Skromna Ja dziś Czyli potrzeba dowartościowania się czy zwykłe provo ? Zgłoś gość dziś To i to, provo w celu dowartościowania się usmiech.gif X Po co mam zakładać prowokacje i dowartościowywać się w ten sposób? Wiem, że są takie osoby co niesamowicie mnie śmieszy, ja na szczęście tak nie musze robić. Nie musze marzyć, po prostu jestem, a podziw mam z każdej strony więc nie da się być skromną :) Myślałam, że są tutaj kulturalne i inteligentne osoby, z którymi można porozmawiać jednak myliłam się.

Po co mam zakładać prowokacje i dowartościowywać się w ten sposób? Wiem, że są takie osoby co niesamowicie mnie śmieszy, ja na szczęście tak nie musze robić. X Hahahaha 10/10 :D po co to robisz skoro nie musisz ? xxx Myślałam, że są tutaj kulturalne i inteligentne osoby, z którymi można porozmawiać X O czym chcesz rozmawiać ?

Gość gość
A gdzie według ciebie prowokuje? to chyba raczej twoja działka. myślałam że ogólnie sobie pogawędzimy, a tu sama cebulandia. :D

Gość gość
nie żałuj sobie kobieto. To twoje zycie

Gość gość
Nie. Autorka gdzieś uciekła, ale jestem do niej bardzo podobna - samodzielna, przebojowa , silny charakter dlatego rozumiem ją.

samodzielna, przebojowa , silny charakter dlatego rozumiem ją. X Szacun :classic_cool: napisz jeszcze że nie wiesz do czego mógłby przydać Ci się facet i że jesteś inteligentna :classic_cool:

Gość gość
gość dziś "Widzę, że jednak osób na poziomie tutaj nie ma. " xxx A czego się spodziewałaś, to głównie forum frustratów uczuciowych, a nie filozoficzne ;)

Gość gość
O ile jesteś facetem to owszem poleciałbyś za mną jak w dym. O ILE dałabym Ci jakiś znak. Ale pewnie jak większość nie masz szans. Po co mam się silić na fałszywa skromnosc, skoro wiem ile jestem warta? Takie jak ja to ideał dla każdego, ale większości pozostają byle jakie panny. x Masz bardzo prostackie postrzeganie świata. Nie przyszłoby c***ewnie też do głowy, że normalnego faceta swoim sposobem bycia, zarozumiałością, miłością własną, głupotą, zraziłabyś w ciągu minuty.

Gość gość
Sposobu bycia nie widać na kafeterii

Gość gość
sraka wyszła mi z tyłka

Gość gość
Głupoty nie okazała Miłość własna to złożona sprawa, trzeba kochać siebie i być dla siebie dobrym A zarozumiałość jest tu myślę celowa, co nie znaczy że poza kafeterią autorka prezentuje zarozumiałość, a raczej nie skoro ludzie ją lubią.

Gość gość
A skąd ta niby wiedza, że ją lubią? To jakaś snobka, która ma przewrócone w głowie.

Gość gość
Pewnie obraca się w takim samym jak ona towarzystwie wzajemnej adoracji nawet jak jedno z nich ma srake i się poprostu zera w gacie oni mówią że to performance. Idealne ideały a reszta to motłoch.

Gość gość
Dziewczyno nie bądz glupia, nie zmieniaj tego. Nie wpuszczaj zadnego faceta za prog twojego domu. Najlepiej byc samej, facet w domu kobiecie do niczego nie jest potrzebny, tylko powoduje, ze kobieta staje sie pozbawiona energii...

Gość gość
Kazdy facet wczesniej czy pozniej delikatnie lub mniej chce zmienic partnerke w swoja matke... Jak chcesz zobaczyc siebie jak bedxiesz wygladała za iles lat u boku faceta to spojrz na jego matke, tak bedziesz wygladała i zyła... Faceci to wlasnie robia ze zwiazkiem i swoja kobieta, żona staje sie za jego sprawa sobowtorem jego matki...

Gość gość
no, a ona staska wpedzila do grobu zima 2010,,, yebane pasozyty rozpieszczone przez mamusie

Gość A to co nas podnieca
do autorki mieszkasz sama, zarabiasz wystarczająco = kasa masz przyjaciół = seks dzieci nie chcesz = seks z zabezpieczeniem masz poczucie własnej wartości = nie potrebujesz faceta z kasą ani do seksu. WNIOSEK: Kasa i seks wystarczy Ci do szczęśliwego życia. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
Zybys nie zakladala durnych topikow w internecie

Gość gość
Masz "przyjaciol"do czasu.

Facet przydaje się do opieki. Jak masz zamiłowania do wolontarijanctwa to, facet jest najlepszym materiałem do treningu. Po takim materiale możesz spokojnie uwierzyć w siebie i pojechać do Afryki.

Gość gość
Człowiek 6tys i przyjaciele co to za g****o?