Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Policja wciąż bije

Polecane posty

Gość gość
Nie można mówić że tak MUSI być. Nie musi i NIE POWINNO. Tylko nie można sie bać, bo dla psychopaty cudzy strach to największa frajda. Zobaczcie jak ten policjant szczerzy zęby po zmaltretowaniu tej starej kobiety. To woła o pomstę do nieba i MUSZĄ się znaleźć odważne osoby, które będą o tym mówic****isać. Nie możemy wszyscy być tchórzami, bo to tylko rozzuchwala takich jak na filmie.

Gość gość
Nie bądźmy obojętni, wszystkich nas nie zabiją. Bądźmy solidarni przeciwko przemocy.

Gość gość
Hop.

Gość gość
Chciałbym delikatnie zauważyć , że zdecydowanie bije , szarpie i zachowuje się agresywnie POLICJANTKA ! Ten policjancina - z bezradnym uśmieszkiem na twarzy - nie bardzo wie jak się zachować i co ma robić przy przesadnie do okoliczności rozsierdzonej i dziwnie agresywnej koleżance .

Gość gość
Widok tej staruszki przyciśniętej do ściany poraża . Człowiek się zastanawia czy to aby na pewno XXI wiek i czy ludzkość przeżyła już etap największego barbarzyństwa w swoich dziejach .

Gość gość
Ale ty jesteś głupi prostak . Źyłem 26 lat w PRLu i żaden Milicjant mnie nie uderzył . Tak samo w RP żaden Policjant mnie nie uderzył . Trzeba być człowiekiem a nie gnojem . To ty napadałes na staruszki i dostałeś w ryj od policji ,bo oni ci pokazali jak to jest gdy ty bijesz staruszke . I dobrze ci zrobili ,powinni cie do Wisły wrzucić .

Gość gość
Żaden milicjant cie nie uderzył bo miałeś ojca w SB a dziadka w UB.

Gość gość
06:54 na filmie są policjanci bijący staruszkę, ty debilu. Ja nigdy nikogo nie uderzyłem, bo nie jestem bandytą.

Gość gość
Oj jaki biedny niewinny chłopczyk . Bili go za nic . Na to jest teleskopowa i tomfa żeby prać takich ćpunów jak ty . Wynaturzonych pasożytów obrabiajacych torebki staruszek . Pokaz mi ten film .

Gość gość
Jesli udowodnione jest to będą odpowiadać . Ale to zwykłe pomówienie ,bo pener ćpun dostał lanie od policji i tworzy sztuczne nagrania . Grupa ludzi prowokuje patrol policji . Atakowany patrol w USA zawołał by wsparcie albo by użył paralizatora a nawet broni palnej w samoobronie i opinia publiczna w USA zrozumiałaby ze tak musiało sie stać . Bo obywatele w USA chca żyć i współpracują z władzami a nie jak w Polsce .

Gość gość
W Polsce policja jest zupełnie bezkarna. Nawet jak są niezbite dowody, to oskarżą cię o to, co sami zrobili przed kamerą, a narkotyki ci podrzucą, żeby cię zamordować tak jak tego chłopaka we Wrocławiu. I jeszcze pyszczą, mimo ze ewidentnie SĄ WINNI.

Gość gość
A co na to twój lekarz . Bierzesz jeszcze dopalacze.

Gość gość
Ty musisz być z prawem bardzo na bakier ze tak sie złościsz na pilnowanie porządku ze roi ci sie w główce ze to policja napada i rabuje i handluje prochami .

Gość gość
Bicie staruszek i mordowanie chłopaka paralizatorem albo czymkolwiek, tak jak to robi policja, NIE JEST pilnowaniem porządku. To jest bandytyzm, wam też NIE WOLNO mordować ani bić bezbronnych ludzi.