Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Argumenty przeciwników rządów Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość gość

Kaczyński zły bo: stary kawaler, kurd**el, prawik albo gej, psychopata, źle mu z oczu patrzy, wariat, furiat, bratobojca. Oj, będziecie płakać, jak go zabraknie.

Gość gość
Mało mnie interesuje jego orientacja seksualna. Ale dyktaturę już raz przeżyłam i nie chcę powtórki. A jemu się marzy dyktat nie tylko w naszym kraju, ale zbawianie świata po swojemu. Po nim chociażby potop, bo nie ma nikogo, nie ma dla kogo urządzać tego swojego świata więc mu wszystko jedno co będzie potem :(

Gość gość
Piłsudski też był dyktator, a w historycznej świadomości Polaków jest postacią pozytywną. Tak samo będą wspominać Kaczyńskiego za 50 lub 100 lat.

Gość gość
Gdyby nie kaczor, to PO i ich kumple przy pomocy ryżego i frau makreli, sprzedali by was i oddali w jasyr zachodnim korporacjom bez reszty.Bylibyście niewolnikami we własnym kraju.Nie mielibyście nawet skarpetek!

Gość gość
Chodzi o to co dana osoba czy tam partia zrobiła dla kraju , nie mądrze być fanatykiem politycznym czy religijnym , niestety najczęściej to nic pożytecznego żadna partia nie robi , jej jedyny cel to utrzymać się jak najdłużej przy korycie , spójrz co było do zrobienia przez ostatnie lata a co z tego zrobili , zaczynając chociażby od słynnych polskich dróg

Gość gość
10.28 Może nie skupiaj się wyłącznie na mediach rządowych i kościelnych to przejrzysz na oczy? Bo te brednie, które powtarzają ci 5 razy na dobę widać całkiem ci rozum zaćmiły. Jeszcze chwilę jak wezmą się za media, to nie będziesz miał gdzie tych wypocin pisać, bo zblokują dostęp do Internetu