Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Basen w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jestem w 17 tc. Czy chodzilyscie w ciazy na basen? Troche obawiam sie bakterii itp ale wiem tez ze samo plywanie naprawde dobrze sluzy ciezarnym.

Gość gość
Jestem aktualnie w 33 tygodniu. Bardzo chciałam chodzić na basen od samego początku, ale tak samo bardzo obawiałam się właśnie wszelkich infekcji itd. Dlatego odpusciłam, chodziłam i chodzę nadal na fitness dla ciężarnych.

Gość gość
Jestem w 34tc, chodzę na basen ale rekreacyjnie ze starsza córką, pływać nie umiem wiec nie plywam i nie wiem czy to szkodliwe, w każdym razie na szczescie nigdy nie zlapalam żadnej infekcji

Gość gość
chodzilam przez cala ciaze na basen, nic mi sie nie stalo.... w wodzie raczej nie bawisz sie infekcji... wazne zebys brala ze soba klapki i nigdzie nie siadala (nawet na reczniku)... ja po prostu szlam, plywalam 1h i wychodzilam, bez lezakowania itp.

Gość gość
Ja rowniez jestem w 17tc. Wlasnie wrocilismy :) chodzimy z dzieckiem. Ja lubie chodzic na basen :)

Gość gość
A ja chodziłam do 30 tyg a później już nie bo nie miescilam się w stroj a bez sensu kupowac na kilka tyg. Ostatecznie urodzilam w 37. Lekarz mi kazał przed basenem wkladac tampon probiotyczby. Ale infekcje miałam cały czas nawet jak juz nie chodziłam bo miałam cukrzycę

Gość gość
Jeżeli przed ciążą niemialas problemów basenowych możesz chodzić. ważne żeby kobiety które po basenie przed ciążą miały problemy z intencjami raczej ich unikaly.

Gość gość
Tu autorka. Dziekuje za odpowiedzi. Przed ciaza chodzilam na basen i nie mialam zadnych problemow infekcyjnych po basenie. To moze sie skusze i jutro pojde. Mialam wczesniej krwiaka i zakaz takich aktywnosci ale id 2 tyg.krwiaka juz nir ma. Lekarz powiedzial ze mozna juz chodzic na basen ale jakos obawiam sie tych infekcji.