Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabiuro

Kolega w pracy przyłapany mnie

Polecane posty

Gość Izabiuro

Aż mi wstyd. Dziś w pracy siedząc za biurkiem nudziłam się. Otworzyłam sobie jakieś strony i sami wiecie jak to jest zaczęły wyskakiwać inne z nagimi facetami. Tak mnie to nakręciło że nie wiem nawet kiedy położyłam rękę sobie między uda, delikatnie paluszkem muskałam swoją cipke. Nie zwróciłam uwagi że kolega z biurka naprzeciwko wrócił i przygląda mi się. Wkońcu podszedł i zapytał co mnie tak zaciekawiło w necie. Szybko wystraszona zamykałam strony, uśmiechnął się i stwierdził że i tak w szybie za mną wszystko widział. F**k miał rację. Powiedział że fajnie wyglądałam z rączką między udamy, zaproponował kawę po pracy. Przeszedł koło mnie pochylił się i ręką pokazał mi jak szybko ukryć to co oglądam, powiedział ze to tak na przyszłość. Jednocześnie sięgnął ręką do mojego krocza lekko scisnoł i mruknął, pewnie mokra. Nie wiem co było by dalej bo koleżanka zawołała mnie. Zdążyło Wam się coś podobnego? Dotykałyście się kiedyś w pracy? Obmacywał Was kiedyś ktoś w pracy?

Gość gość
Izabiuro dziś Hahaha :D a co do czego to nauczyciele mają tak dobrze w pracy

Gość gość
Sam by Cie pomuskal twoj kolega moze poszedlby w ruch jezyczek

Gość gość
A moim zdaniem miał przednią polewkę z Ciebie :D

Gość Izabiuro
Oj myślę że jego dłoń pewnie długo jeszcze by mnie obmacywała gdyby nie koleżanka. Teraz wrócił od klienta i na pocztę wysłał mi foto ... nie wiem czy to jego czy z netu. Czemu uważacie że nauczyciele mają tak fajnie?

Gość gość
Moze mu stoi juz ma chec na twoja myszkę

Gość gość
Ja nie uważam, ale wszyscy zazdroszczą nauczycielom.

Gość gość
Ja bym ci pod tym biurkiem minetke zrobil zebys sie wila

Gość gość
Na bank zmyślone,jeszcze pewnie przez małolata,wiadomo,wakacje!

Gość gość
Mokra masz

Gość Dominikase
Ja będąc na okresie próbnym w pracy dostałam propozycje zjedzenia kolacji z dyrektorem. Powiedział że po pracy wyślę mi gdzie. Dostałam adres hotelu i numer stolika resteuracyjnego. Wtedy młoda naiwna ubrałam się elegancko i poszłam. Zjedliśmy kolację, cały czas kultura rozmowa o pracy dalszej, jedno co to ciągle wpatrywał się na moje piersi. Na koniec położył na stoliku klucz od pokoju i powiedział bym poszła tam na mnie coś czeka. Głupia poszłam, w pokoju wisiała dzianinowa szara krótka sukienka, leżały nowe koronkowe białe stringi i kartka. Na kartce pisało żebym wzięła prysznic, przebrała się tylko w to co dostałam i puściła mu sygnał na tele. Dopisek 'nie bój się nic Ci nie zrobie'. Tak zrobiłam. Rozmiar pasował, sukienka mocno opinała mój tyłek, widać było że jestem w stringami, moje piersi mocno oznaczały się na dzianinie. Z walącym sercem póściłam sygnał drektorowi. Kiedy wszedł stałam na środku pokoju jak sierota. Usiadł na fotelu i usłyszałam masę komplementów, fakt byłam zgrabna małe jędrne piersi filigranowa . Kazał bym chodziła po pokoju, odwróciła się do niego tyłem pochylił. Patrzył na mnie z pożądaniem. Pytał jak pasuje mi sukienka, stringi. Chciał bym odwróciła się i ręką dotykała tyłka, głaskać go, musiała, przesuwają palcem między pośladkami. Byłam posłuszna i odziwo mnie to się podobało. Zapytał czy jestem dziewicą, odpowiedziałam że tak. Zapytał czy może go wyjąć i bawić się przy mnie nim, czy nie będę skrępowana, nic nie odpowiedziałam tylko kiwnełam głową. Bawił się nim a ja chodziłam, wypinałam się, pochylałam, kucałam tak by niby przypadkiem widać mi było majteczki w kroku. Trwało to naprawdę długo. Kazał mi stanąć przed nim i delikatnie jedną dłoni wsunoł mi pod sukienkie i dotykał moich ud a potem obrót i dotykał mojego tyłka nie przerywając zabawy nim. Mnie to nawet dość mocno podniecało. Obrót i kazał mi zdjąć seksownie i kusząco majteczki, włożyłam ręce i powoli kręcąc biodrami suwałam je w dół. Obrót i to samo dalej ale tyłem do niego. Był mega podniecony a jego k***s sztywny i długi. Dotykał moich piersi, tyłka. Kazał się odwrócić, wstał za mną i zapytać czy może nim dotknąć mojej d**eczki, krótko powiedziałam tak. Najpierw przez sukienki dotykał, ociera się a potem włożył go pod nią i o nagie pośladki to samo. Zapytał czy chce mu skończyć, bez słowa obiełam go ręką i trzepałam chwile aż tryskał na dywan. Zapytał czy chce sama też dojść. Kazał włożyć rękę pod sukienke i jechać, patrzył ale nie widział jej , sam też kolejny raz go walił. Doszłam a on zaraz po mnie. Wzięłam prysznic i wyszliśmy, dał mi sukienke jak powiedział na kolejny raz. Jeszcze 4 razy spotkaliśmy się. Nigdy nic więcej nie było. Pracowałam tam jeszcze przez rok.