Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bilans 35 latki

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat, męża, dziecko. Nasz majątek to ok 2 mln złotych. Dom, 2 samochody. Pracuje na pół etatu. Jestem zadbana, wysportowana, i zdrowa. Mąż podobnie. Życie seksualne bardzo udane, spróbowalismy wszystkiego. Życie uczuciowe podobnie. Co więcej można chcieć ?

Gość gość
Życie seksualne bardzo udane, spróbowalismy wszystkiego x wiec powiedz mi jak smakuje fisting, rimming, pissing, double penetration, gangbang ? bo jestem ciekawa, zawsze chciałam sprobowac przede wszystkim RIMMINGU zeby facet mi rowek wylizal i FISTINGU chcialabym jakiemus przystojemu chłopaczkomi po alkoholi wsadzić dłon w tyłek, widzialam to na filmach jak kobiety dominują brutalnie chłopaków tez mi sie to marzy A pissing ? kto u was na kogo sika ?

Gość gość
Rozumu! Idź żyć swoim życiem autorko.

Gość gość
Ok. Oprócz gangbangu. :) Fisting tylko w moją stronę. Poprostu władze nie ręki do pochwy, poprostu sprawdzasz ile bólu wytrzymasz. Rimming to chyba normalna normalność. Jak lizesz facetowi jądra to chyba też czasem tylek? Podobnie w drugą stronę. U mnie to ja bardziej wolę tylek mojego męża. Pissing - kilka razy pod prysznicem. Nic wielkiego. U niego problem bo jak stoi to nie da się robić siku. Smak zależy od tego co się pije. Nigdy z rana bo jest okropne.

Gość gość
wszystkiego ? Chore jak dla mnie ,czyli oczywiście z sikaniem,sraniem, wymianą partnerów, ty doczepiłaś sobie fallusa i posuwałas męża w tyłek itp nie zazdroszcze

Gość gość
nie tyłek tylko porpostu liżesz od/byt ,wkładasz język w od/byt facetowi a później całujesz dziecko ? normalnie rzyg

Gość gość
tak,uwielbiam ssać obwisłą mosznę mojego męża a on w tym czasie leje mnie fujarą po pysku- uwielbiam to, potem liżę mu srakę, rozwieram o***t męża palcami i wkładam tam język i potrafię tak wibrować pół godziny

Gość gość
No lizesz o***t i co z tego. Jak całuję pośladki to czasami wpycham język. Poza tym to polega na draznieniu okolic o***tu a nie wkladanie języka.

Gość gość
Temat głupi ale też uwielbiam rimming w stronę partnera i nie uważam tego za coś okropnego. Przeciez to wasz mąż, ukochana osoba.

Gość gość
i liżecie swoim facetom owłosione rowy ? czy golą ? czy mają gładkie pupki ? czy wy się też tam wygalacie ? nie smieje sie po prostu pytam...mój eks nie mial takich życzen, nawet mu nie proponowalam bo by uznal mnie za chorą psychicznie, dla niego nawet anal = pedalstwo, dewiacja, smród, kupa, rozwalony tyłek i robienie pod siebie na stare lata

Gość gość
po 1. higiena, tylek sie myje przed jak i wnetrze rowniez, gruszka do lewatywy jest pwoszechnie dostepna w kazdej aptece, mala kosztuje 6zł i dawniej byly bardziej popularne niz dzis bo stosowalo sie ja u dzieci z zatwardzeniem, pomaga bardzo po 2. palec jest cienszy nawet od stolca, wiec to zadne 'rozwalony tyłek i robienie pod siebie na stare lata', penis w nim rowniez o ile jest przecietny, tj. maly, bo wiadomo jakis gruby moze boles i podrazniac, ale o czym my gadamy...ludzie zawsze wyobrazają sobie w ramach tego 'rozwalonego tylka' jakichs masochistow co wpychają tam duzo wieksze rzeczy od palca i parowki..

Gość gość
@ gość dziś bo jestem ciekawa, zawsze chciałam sprobowac przede wszystkim RIMMINGU zeby facet mi rowek wylizal x No proszę, a jak ja swojej żonie liżę to ona nie chce i się wstydzi. Na szczęście jestem silniejszy i zawsze wyliżę dokładnie wszystko między pośladkami :)

Gość gość
gość dziś a pozniej wchodzisz w obie dziury zaczynajc od luzniejszej czy ciasniejszej?

Gość gość
Jak mozna się brzydzic kochanej osoby.