Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasiaa20

Nie potrafię dogadać się z przyjaciółką

Polecane posty

Gość Kasiaa20

Hej :) bardzo proszę was o radę w sprawie mojej przyjaciółki, bo nie wiem czy ta znajomość ma jeszcze jakiś sens. Zacznę od początku. A więc znamy się od 1 klasy podstawówki, teraz mamy po 20 lat. Kiedy byłyśmy dziećmi spotkalysmy się prawie codziennie, mowilysmy sobie o wszystkim, miałyśmy wspólne zainteresowania, taki stan rzeczy trwal praktycznie do końca liceum. Nasze drogi się rozeszły kiedy poszlysmy na studia, ja wybrałam duże miasto daleko od domu, a ona została w rodzinnych stronach. Na początku rozmawialysmy ze sobą, ale coraz mniej, bo albo nie miała czasu, albo mówiła że mama do niej dzwonić i nie może blokować linii, było mi przykro, ale ok, nie protestowalam. Umawialysmy się, ze mnie odwiedzi, ale zawsze miała wymowke. Po 1 semestrze postanowiłam przerwać studia, bo to nie był kierunek dla mnie i wróciłam do domu. Kiedy się spotkalysmy po moim powrocie rozmawiałyśmy tylko o studiach, meczyla mnie ta rozmowa. W tej chwili czuje, ze traktuje mnie z wyzszoscia, jak się spotykamy chwali się tylko wysoka srednia, mówi że nauczy mnie poruszac się po dużym mieście (jakbym nie umiała), umawiamy się, a później mnie olewa. Dodam, ze nie odzywa się od tygodnia chociaz wyslalam do niej wiadomosc. Co o tym myślicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować