Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was oglądał Stawkę większą niż życie?

Polecane posty

Gość gość
KUrwa ludzie uspokójcie się. Widzę ze wiekszosc z was oglądala ten serial. Nie mozemy normalnie pogadac? Ciągle pieprzycie o jakichś wackach, cycach....

Gość gość
A czy Brunner zaliczył Grete...bo nic nie pokazali w filmie :v A tak na marginesie, jak uwarzacie pod koniec serialu co się stało z Brunnerem? Bo tez nic nie pokazali...uciekł czy raczej zostal zabity?

Gość gość
22:13 myślisz, że Edyta Lausz i Greta wolały kobiece fikimiki?

Gość gość
Myślę ze mimo tego wszystkiego to byli przyjaciolmi

Gość gość
Myslę ze Brunner jak to Brunner...uciekl przed wymiarem sprawieliwości haha :D

Gość gość
w pierwszym odcinku było że Kloss ma dziewczyne a potem latał za innymi i fik mik

Gość gość
zapytajcie Wawrusza bo on naciąga moszne na słoja

Gość gość
pamiętajcie że reżyser tego serialu był z narodu koszernego

Gość gość
22:29 raczej przed wymiarem prawa i sprawiedliwości

Gość gość
w odc. nr 1 Brunner patrzył się z pożądaniem cielesnym na te staruszke u której w domu odkryli radiostację

Gość gość
chyba Brunner miał ochote na żone profesora Glassa i dlatego powiedział jej że profesor Glass nie żyje żeby u sie oddała

Gość Ja_Dyzio
Hans od samego początku zatopienia skrzyń w stawie ryb hodowlanych i innych karpi doskonale wiedział, gdzie są zatopione skrzynie z bursztynową komnatą ale Grecie nie ujawnił miejsca znaleziska i nawet sprzymierzeńcom słowa nie powiedział GRUPPENFUHRER WOLF wysłał na szubienicę i przekazał 'ruskim' a Brunera POCHWALIŁ przed Jankesami , że Bruner do tej pory na swojej działce dwa wiadra wody dźwiga i podlewa pomidory a Hans w stopniu majora wywiadu WP urządził się wspaniale po zakończeniu wojny i przez wiele lat po zakończeniu Wojny sprzedawał 'nie tylko papiery' znalezione w skrzyniach zatopionych w stawach przez Gestapo ! a teraz wyobraźmy sobie, że takim Hansem Klosem był Premier z lat PRL i nazywał się Piotr Jaroszewicz , brutalnie został zamordowany pewnej nocy razem ze swoją żoną, nawet kryminaliści nie ujawniają , w jaki brutalny sposób zostali Jaroszewicze zamordowani , zginęły z domu tylko 'papiery' , projekt książki i bardzo wiele dokumentów na temat Zamku Książ , Jaroszewicz, Cyrankiewicz , WODZOWIE z lat pięćdziesiątych zeszłego stulecia szukali tego co dzisiaj szukają w okolicach Wałbrzycha , Oni wtedy 'znaleźli' ale nie doczekali swoich dni aby o swoich znaleziskach opowiedzieć , być może w znalezionych sztolniach znaleźli SKARB ? KOMUŚ bardzo zależało aby Premier Piotr Jaroszewicz nie ujawnił swojej wiedzy i został brutalnie zamordowany ! być może był w czasie pisania scenariusza wzorem , jako Hans Klos !

Gość gość
napiszcie lepiej czy Janek Kos (również z koszerego filmu) posuwał Marusie i Lidke

Gość gość
Kloss wsypał coś do wina Benicie von Henig bo może chciał ją posuwać bo jego dziewczyna obiecała mu ale dopiero po ślubie

Gość gość
myśle że ta Francuzka z bufetu nie dałaby Klossowi po francusku

Gość gość
22:44 *koszernego

Gość gość
który z nich (Kloss czy Brunner) częściej się onanizował? jak myślicie? bo nic nie pokazali

Gość gość
napiszmy ciąg dalszy: Co się stało po tym jak Brunner zastrzelił Edytę Lausz w budynku stacji kolejowej? Bo zostali wtedy z Klossem sam na sam. Czy bawili się wtedy w męskie zabawy? Nic w filmie nie pokazali.

Gość gość
Jaroszewicz Icek Piotr

Gość gość
Cyrankiewicz Icek Józef

Gość gość
Gomułka Icek Władysław

Gość gość
podejrzewam że Brunner zastrzelił Edytę dlatego bo wiedziała że on jest prawiczkiem

Gość gość
może jak Brunner był pijany to Kloss zdjął mu majtki - niestety tego nie pokazali

Gość gość
22:42 Kloss bardzo pożądliwie patrzył na gosposię z tego odcinka

Gość gość
A jak sie ******* bo tego tez nie pokazali?! :v Ehh co to dzisiaj za ludzie są, według mnie Brunner lubił Hansa co podkreślil dwa razy a Hans myślę że go szanował le nie lubił bo to w końcu hitlerowiec:v

Gość gość
bardzo chciałabym wiedzieć czy Brunner z Klosem ulegali pieszczotom,wie ktoś?

Gość Ja_Dyzio
to jest ostatni mój wpis w tym temacie po kilku próbach wpisu , czyli info dla informatyków z Kafe ! - chcę być dobrze zrozumiały Panowie informatycy gdy próbuję otworzyć ten temat na stronie 2 to mam problem , jest jakaś blokada wpisów , namawiam, niech każdy informatyk spróbuje na konkretny temat Kafe napisać lub odpisać na konkretny temat jako Kowalska lub jako Nowak z sieci Orange , z UPC lub innych , nie używajcie sieci TLEN lub O2 , spróbujcie napisać lub odpisać z innej sieci na Kafe , sprawdźcie proszę , czy z innych sieci internetowych można swobodnie pisać na Kafe , ja mam problem z Kafe a mam łącze światłowodowe i nie mogę otworzyć strony na Kafe , otwieram jakiś temat i za moment następuje całkowita blokada Kafe a mam Windows 10 i ponad 4 GB pamięci w laptopie , mój laptop na stronie Kafe zachowuje się jak żółw a na innych stronach śmiga błyskawicznie , czy tylko JA mam takie problemy z Kafe ?

Gość gość
A czy Brunner sie calowal bo tego rowniez nie pokazali...ups

Gość gość
Jakie z was zboczyszki hehe. A jak myślicie czy Brunner miział Klossa?

Gość gość
po co Kloss miał iść na Plac Pigal jak przecież miał Brunera