Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z figura chłopca wyśmiewają te bardziej kobiece ?

Polecane posty

Gość gość

Nie stać was na operacje biustu czy jak? :D[cześć] wiecie, że wyglądacie jak faceci, i próbujecie wylansować chłopięca sylwetkę? :D

Gość gość
Jaka znów operacja biustu? Jem właśnie kolację, chcesz żebym się porzygał? Fuuu Już wolę deski, zajdzie taka w ciążę i biust się zrobi w normie a nie taki który można na plecy zarzucić :-D

Gość gość
Są zazdrosne. Jest moda na chudość, ale na cycki i kobiece kształty też xD chciałabyś wygaldac jak trans nie będąc facetem?

Gość gość
22:26 Ale kto jej zrobi to dziecko? :D:D:D

Gość gość
czym wieksze cyce tym gorszy problem z tym, ja bym za chuuja nawet za darmo nie poszła na operacje jakies głupie. Operacje robią sobie tylko osoby, które sie róóchają często z wieloma partnerami i lubią ten sport, co tez dobrze o nich nie swiadczy

Gość gość
Bo sa zazdrosne, ze tamte wygladają jak kobiety, a one jak chłopcy. Postaw się na ich miejscu, żadnych podrywów, komplementów, wzdychań do seksownej figury

Gość gość
Bzdura wielu facetow woli male piersi , np jeden Francuz na czacie spytał mnie " masz duże piersi ? " a ja na to " nie " a on " to dobrze wielkie cyce mnie przerażają "

Gość gość
22:32 Tak piszesz jakbyś im zazdrościła xD i tego sexu, tych facetów.

Gość gość
A ja mam 75i i ciezko zakupic mi bielizne w normalnych cenach :/

Gość gość
A i faceci tylko widza moje cycki. Zamiast mi sie w oczy patrzyc to leci im wzrok :/

Gość gość
A i faceci tylko widza moje cycki. Zamiast mi sie w oczy patrzyc to leci im wzrok :/

Gość gość
22:39 Nieprawda. Po prostu nie masz kasy. Staniki na duży biust są trochę droższe od tych, ktore sa dostępne dla desek w H&M.

Gość gość
Już samo twoje wyzywanie od desek świadczy o twoich kompleksach , zazdroscisz małych słodkich

Gość gość
deski wyzywają nas, wy wyzywamy deski nagle wyzwanie kogoś od deski jest zbrodnia , Hahahha biedna deseczka ale wyzwanie kogoś od "dużych zwisów, maciory", itp. jest jak najbadziej kulturalne według desek :O

Gość gość
Jak się ma wielkie wymiona, to po zdjęciu stanika te wymiona fruuu... w dół i na boki. Wolę biuściki niż wymiona.

Gość gość
11:07 I to ma być kulturalne? Tobie deseczko zdjęcie stanika przez faceta nie grozi

Gość gość
gość wczoraj 22:32 Tak piszesz jakbyś im zazdrościła xD i tego sexu, tych facetów. x No wlasnie im nie zazdroszcze bo juz mam swoje lata i nie myślę dóópą, w przeciwieństwie do ciebie. Różnica miedzy nami jest ogromna. Zrozumiesz to jak bedziesz w moim wieku. :)

Gość gość
Ja jestem w twoim wieku i ciebie nie rozumiem.

Gość gość
Jakoś m pustakiem trzeba być żeby robić sobie cycki kosztem zdrowia i tępych facetów. Spadać stare flaki jełopy od naszego biustu, nie podoba się to marszczcie sobie Freda✋

Gość gość
Bo nie rozumieją jednej podstawowej rzeczy ze każdy jest taki jaki został stworzony z pustakiem nie ma rozmowy bo i o czym

Gość gość
autorka to tucznik, który wmawia sobie że z nadwagą jest "bardziej kobieca" :D:D:D

Gość gość
A co im pozostalo? Plaskie deski podniecaja tylko kryptogejow albo pedosow...

Gość gość
O widze ze decha znów prowokuje a wy łykacie jak młode pelikany:D:D

Gość gość
Po 30 duże piersi opadają a w niektórych przypadkach nawet po 20, już nie wspominając jak po dzieciach wyglądają , także takie piersi to żadna chluba.

Gość gość
Kobieca figura to przede wszystkim proporcje miedzy talia a biodrami. Mam kilka kolezanek z duzymi piersiami, ale oprocz tego figura t6powe jablko, duzy bebzon i waskie biodra, to tez nie jest kobiece.

Gość gość
Ale to jest kwik glupich pustaków, które myslą ze jak mają zrobione lub sztuczne wymiona to wygrały los na loterii, ale swiadomosc ludzi powoli sie podnosi, ludzie zaczynaja dostrzegac cos wiecej niż seks, sranie i jedzenia, a takie wlasnie tematy to juz ostatnie podrygi pustaków takich jak autorka.

Gość gość
gość wczoraj autorka to tucznik, który wmawia sobie że z nadwagą jest "bardziej kobieca" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Szczupła z dużym biustem a ty co deseczko ? Mozesz sobie tylko popatrzeć i pomarzyć

Gość gość
no wlasnie, dlaczego deski sa tak zainteresowane czyjaś figura i powodzeniem? Nie maja własnego zycia?

Gość gość
deski sa asexualne

Gość gość
deska ma patrzeć na twoje wymiona? Co ty krypto lesba czy co?:P Może i masz duży biust, ale balans w naturze musi być, mózgu ci zabrakło