Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z figura chłopca wyśmiewają te bardziej kobiece ?

Polecane posty

Gość gość
Kurwa skończycie baby czy nie ? Nie potraficie się w ogóle szanować nawzajem ! Polka Polce coś takiego ? Sama mam 25lat jestem szczupla bardzo bo też drobnej kości przy wzroście 173 moja waga to 54,5kg mam faceta od 8lat szczęśliwa lubię swoje piersi przynajmniej jeśli chodzi o kształt bo nie są trójkątne tylko pełne i mam ładne sutki i ich kolor, ale nie będę kłamać że myslalam o operacji i nadal myślę..stac mnie na to, choć odkładam na co innego ale mogłabym sobie od tak zrobić, bardziej boję się samej operacji i tak patrząc na moja mamę to ona po urodzeniu właśnie ma super piersi więc poczekam . Nie wyobrażam sobie ani tymi że sztucznymi cyckami ani tymi bez nich ublizać czy wy jesteście normalne ? Ja jestem wąska bardzo w obwodzie mam problem bo zawsze mi się rozciagaja nie raz mi babki dobieraly ale lipa, przez to stanik wymieniam co 2miesiace , miseczkę mam pełne B i do mojej postury one akurat pasują idealnie ale tak czasem lubię zmiany i tak sobie myślę a gdybym sobie zrobiła . .Mój facet jest na nie ale nie dlatego że mówi że sztuczne to fuj tylko raz że uważa że absolutnie w moim wypadku to głupota dwa to strata pieniędzy a mogą mi kompletnie nie pasować będę wyglądać nienaturalnie i ja to przyjmuje do wiadomości . Mam koleżankę która sobie zrobiła i wygląda super ! I potrafię jej to powiedzieć, kiedy wy przestaniecie leczyć swoje kompleksy poniżaniem innych ? Macie jedno życie a wszystko co tu piszecie pójdzie z wami do grobu .

Gość gość
Żałosny temat żałosnych prostackich ujadaczek. Jak można chełpić się wielkimi zwałami tłuszczu na klacie lub ich brakiem? Serio, tak was to dowartościowuje że gdzieś tam odłożyło wam się więcej tkanki tłuszczowej lub mniej, że jakiś napalony samiec się tam spojrzy, takie to kuźwa istotne? :D :D :D