Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki i obfity "mokry" śluz

Polecane posty

Gość gość

Mam 24-34 dniowe cykle. W lutym nie wystąpiła w ogóle mieszkanka na wizycie u pani ginekolog stwierdził że to tylko stres, problem w tym że ja się w ogóle nie stresuje. Później miesiączki występowały normalnie aż do tego miesiąca. Ostatnia miesiączka była 14-18.06. W tym miesiącu cały czas mnie pobolewa brzuch tak jak na miesiączke a jej brak. Wieczorami czuję takie ciągnące "skurcze". Czasem odczuwam nudności. Od ponad 1,5 tygodnia mam dziwny sluz ktorego nigdy wcześniej nie miałam. Przez pierwsze dni był gęsty i śmietankowy a teraz jest wodnisty i klejący. Co może być powodem? Dodam że kochaliśmy się z chłopakiem bez zabespieczenia ale on nie kończył we mnie. 24 robiłam test i wyszedł negatywny.

Gość magnola1101
I co z tego że nie skończył w tobie? wystarczyła odrobina nasienia, wiesz o tym że facet może wypuszczać spermę jeszcze zanim wystrzeli ją w całości? Możesz być prawie pewna że zaszłaś w ciążę bo objawy jakie opisujesz w 100% świadczą o ciąży.

Gość gość
Ale test ciążowy wyszedł negatywny.

Gość Cleo1976
Kobieto.Zmiany śluzu w czasie cyklu jak również różne pobolewania brzucha, piersi itd.są normalne.Ten śluz który miałaś wcześniej, biały i gęsty, występuje w czasie niższej płodności, ten wodnisty i obfity-w czasie płodnym.Potem znowu powinien zgęstnieć lub zaniknąć (różnie bywa) aż do miesiączki.Od 4 dnia wysychania śluzu jesteś niepłodna aż do miesiączki.Miesiączka występuje zazwyczaj 10-18 dni po wystąpieniu śluzu bardziej płodnego, który z reguły wskazuje na owulację. Jeżeli test był negatywny, najprostsza odpowiedź brzmi-owulacja Ci się przesunęła.I tak.Może to mieć związek ze stresem, zmianą trybu życia, dietą, zwiększonym wysiłkiem, przebytą w rrakcie cyklu chorobą, itd.Gdyby jednak miesiączka nie wystąpiła za max. 3 tygodnie, zrób następny test-a gdyby był negatywny, idź do lekarza.