Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic tak człowieka nie poniża ani nie powoduje złych uczuć jak fb

Polecane posty

Gość gość

kto to cholerstwo wymyślił?

Gość gość
Mało lajkow?

Gość gość
nie, nie o to chodzi...nie zawsze są umieszczane rzeczy typu "twarz", czasem są jakieś naukowe rzeczy, a ludzi - tłuków to już nie obchodzi...założę sobie lepiej społeczność naukowców, będę mogła coś sobie pewne rzeczy, artykuły przedyskutować a tak to nie mam z kim...nie mam zamiaru ciągle dawac swoje zdjęcia, żeby mi lajkowali, na głowę nie upadłam... powórzę, glupi fb, chociaż nie do końca, bo są jeszcze wartościowi ludzie...

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą,taki portal o jakim piszesz to fajny pomysł,tez chętnie wymieniłabym sie poglądami na jakies ciekawe tematy.Myslałam o usunięciu profilu na fb ale lubie śledzić i komentować rózne wydarzenia polityczne i nie tylko,natomiast w odróznieniu od wiekszosci cenie sobie prywatnosc,nie interesują mnie lajki i inne bzdury

Gość gość
no i pogodę można sobie szybko sprawdzić a ludźmi to się nie trzeba przejmować, z reguły mało lajków dostają ci, którzy są przedmiotem zazdrości i zawiści...

Gość gość
ja nie mam fb

Gość gość
8:51 fakt...cos w tym jest

Gość gość
Autorka jest chora psychicznie

Gość gość
chora psychicznie, bo ceni sobie prywatność i nie lubi się obnażać...

Gość gość
nie to społeczeństwo jest chore psychicznie,autorka jest normalna.chorzy są właśnie ci którzy wstawiaja na fb relacje całego swojego dni "karyna.nowak.jadła.pizza.z użytkownikiem seba kowalski.w pizzeria frande.szczęśliwa. Ja jak widze coś takiego to mam atak śmiechu. Albo te zyciowe niby sentencje :D Ja zlikwidowałam swojego fb i załozyłam konto fejkowe.

Gość gość
autorka ma rację, fb to świetna gra psychologiczna dowartościująca własne ego typu "bavo ja" "bravo ty" i tak dowartościowują się tu największe świnie, i potem są jeszcze bardziej świniowate, bo inni mnie lubią... x powiem szczerze, tacy ludzie są najbardziej niebezpieczni, bo potem wyrządzają krzywdę np. pozbawiają kogoś pracy i nie mają w ogóle skrupuł.. x a ci, którzy mają mają mało lajków niech idą se w leb strzelić...chciałbyś...

Gość gość
9:48 Bravo TY!!!

Gość gość
ZUS zmniejszył wypłacane świadczenia jakiejś kobiecie bo lajkowała zdjęcia swojego przyszłego pracodawcy u którego później zatrudniła się tuż przed ciążą. Posłuchajcie sobie "Ballada paranoika" Jacka Kaczmarskiego

Gość gość
Grzech Trzeci: brak prywatności Portale społecznościowe to także zagrożenie prywatności. Zagrożeniem są nie tylko włamania na konta, ale także samo wykorzystanie naszych danych,przez serwisy, czy niebezpieczne aplikacje. W 2009 roku na facebooku doszło do naruszenia ochrony. Zdjęcia wszystkich użytkowników były dostępne dla każdego prze kilkadziesiąt minut. Wtedy także wypłynęły prywatne zdjęcia twórcy FB. Polityka prywatności portali społecznościowych także pozostawia wiele do życzenia. Wrzucając coś na portal powinieneś zdawać sobie sprawę, że w tym momencie twoje prywatne informacje przestają być tylko twoje. Grzech Czwarty: Pycha i głupota Fotki z wakacji, przy samochodzie, czy przy nowo wyremontowanym domu to codzienność na portalach. Do tego podpis „Takie tam.. przy moim nowym Mercedesie” i niech znajomym przysłowiowy „gul wyskoczy”. To jedna strona medalu. Z drugiej głupota. Wszyscy chyba pamiętają sweetfocię przy grobach, która obiegła internet. Są także fotki przy fototapecie, znane „kacze dzióbki” i zdjęcia pseudoartystyczne. Głupoty i pychy jest na serwisach społecznościowych tyle, że powstają serwisy pokazujące tego typu zdjęcia. Przykładem jest serwis wiocha.pl, gdzie ukazują się „najgorsze” fotki z polskich i zagranicznych portali. x polecam ten artykuł, trzeba wpisać tytuł w wyszukiwarkę, bo link nie działa

Gość gość
Autorka chora psychicznie, czy bardzo mądra osoba, która zna się na ludziach? Ciekawe, kto jej tak tą psychikę zorał...albo co tak zaorało???

Gość gość
Fb do tego służy żeby wrzucać foty, filmy itd. Czy wy macie coś z mózgami? Przecież jest jasny regulamin. Nie pasuje ci to wypad.

Gość gość
10:46 a wrzucaj se, może pewnego razu zobaczysz się na wiocha.pl

Gość gość
Pewnie nic innego nie robisz tylko gapisz się na profile. Zacznij żyć swoim życiem to może ci przejdzie.

Gość gość
nie wiecie jak z tego korzystać :D zazdrościcie, ze ktoś sie lansuje? wyebac ze znajomych. nie obserwować.

Gość gość
Ale oni nie potrafią tego zrobić bo nie mieliby się na co gapić. I tu jest ten straszny ból d**y a przecież wystarczy tylko jedno kliknięcie ale nie.

Gość gość
to kazdy ma być nudziarzem bez kasy i polotu bo oni sa Buhahaha

Gość gość
:D tylko pustak spowiada się z każdej minuty swojego życia na fb :D banda zakompleksionych idiotów :D i wszyscy muszą was widzieć i wszystko wiedziec:D tak się dowarttosciujecie pustaki :D

Gość NieKaryna
"gość wczoraj nie to społeczeństwo jest chore psychicznie,autorka jest normalna.chorzy są właśnie ci którzy wstawiaja na fb relacje całego swojego dni "karyna.nowak.jadła.pizza.z użytkownikiem seba kowalski.w pizzeria frande.szczęśliwa. Ja jak widze coś takiego to mam atak śmiechu. Albo te zyciowe niby sentencje smiech.gif Ja zlikwidowałam swojego fb i załozyłam konto fejkowe." Hahaha padłam jak przeczytałam "opis" pary która je pizzę hahaha dobre Ludzie lubią dawać zdjęcia tego, co jedzą i różne głupoty ale mnie to śmieszy raczej :)

Gość gość
Zakompleksione przygłupy wszystko biorą śmiertelnie poważnie. Przejdź na snapa to się zesrasz z wrażenia.

Gość gość
Wystarczy nie obserwować jak macie taki ból doopy. Tylko o czym i o kim byście gadali?

Gość gość
O tych przuchlastach co kiełbasę ż grilla na fb wrzucają i myślą, że ktoś im zazdrości.

Gość gość
Ty przygłupie myślisz że to jest po to żeby ktoś zazdrościł kiełbasy?

Gość gość
"NieKaryna wczoraj "gość wczoraj nie to społeczeństwo jest chore psychicznie,autorka jest normalna.chorzy są właśnie ci którzy wstawiaja na fb relacje całego swojego dni "karyna.nowak.jadła.pizza.z użytkownikiem seba kowalski.w pizzeria frande.szczęśliwa. Ja jak widze coś takiego to mam atak śmiechu. Albo te zyciowe niby sentencje smiech.gif Ja zlikwidowałam swojego fb i załozyłam konto fejkowe." Hahaha padłam jak przeczytałam "opis" pary która je pizzę hahaha dobre Ludzie lubią dawać zdjęcia tego, co jedzą i różne głupoty ale mnie to śmieszy raczej usmiech.gif" X Tez mnie to rozsmieszylo :D

Gość gość
"karyna.nowak.żarłą .pizzę. z jn. kowalski. w pizzeri. fronda. szczesliwa. hahahaha "