Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bylejakinik

Pytanie o pościel. Ile macie rodzajow?

Polecane posty

Gość Bylejakinik

Bo mi to troche wszystko jedno pod czym spie. Mam chyba 4 rodzaje... przy okazji jestem **ujowa panią domu wiec mam burdelik w komodzie... staram sie aby ubierac posciel kompletami jednak zdarza sie ze mam poduszki inne i kołdrę inna :classic_cool: A jak jest u Was? :)

Gość gość
A co to za różnica? Sypialnia to nie dom mody, może być w komplecie i może być bez kompletu. Majtki i stanik też zawsze zakładasz w komplecie?

Gość polianula
Ja mam trochę tych kompletów, ale tylko dlatego, że dostałam ich sporo w prezencie. I ja też nie wszystko mam w komplecie. Nie mam pojęcia gdzie te poszewki na poduszki znikają ;)

Gość gość
Ja mam na zime flanelową, a teraz bawelna ,bawelna satynowana. Nie wyobrazam sobie miec poduszke i koldre z innej parafii. I stanik tez dobieram kolorystycznie do majtek. Nie sa identyczne ,ale pasujace do siebie.

Gość gość
Pierzecie nową pościel przed założeniem jej pierwszy raz?

Gość gość
mam 4 komplety. zawsze zakładam poszewki na poduszki, kołdrę i prześcieradło spodnie i wierzchnie pasujące do siebie i tworzące kompozycję. Pościel zmieniam co tydzień w soboty. Uwielbiam ładnie zaścielone łóżko (tak hotelowo)

Gość Zuzia786
Mam sporo kompletów pościeli. Wszystkie są wyprane, wyprasowane i ułożone. Tak, zawsze piore nową pościel przed założeniem. Nie zasnelabym pod pościelą z różnych kompletów. Jestem estetka i Wszystko musi do siebie pasować i tworzyć całość. Lubię pościel w jasnych, pastelowych kolorach.