Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać głos ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć niestety złapałam jakiegoś złośliwego wirusa i całkowicie straciłam głos. W poniedziałek rano mam rozmowę o prace wiec bardzo mi zależy na odzyskaniu go. Ide do lekarza o 20, ale moze wiecie co dałoby sie zrobic wcześniej ? Naprawdę potrzebuje głosu jak nigdy

Gość gość
Ssij Strepsils i nie mów nic do poniedziałku. Jeśli będziesz musiała coś powiedzieć to tylko szeptem ale lepiej porozumiewaj przed 2 dni tylko się pisząc.

Gość coś ściemniasz
to niezły lekarz skoro przyjmuje w weekendy o "Ide do lekarza o 20" no chyba że loda idziesz mu zrobić aby później pobulgotać spermą !!! :D

Gość gość
up

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ze instenieje cos takiego jak prywatna służba zdrowia. Pewnie nie....

Gość gość
a po co czekac do 20? w przychodniach jest pomoc nocna i weekendowa, codzien po 18 a w soboty i niedziele cala dobe to dziala, po prostu idziesz, czasem tylko kolejka to musisz poczekac. raz mialam tak ze stracilam zupelnie glos rano a wieczorem mialam ponad 40 stopni goraczki i ostra infekcje gardla, glos odzyskalam jeszcze tego samego dnia ale kolejny tydzien bylam na antybiotyku. moze u ciebie tez tak bedzie. gozdziki (przyprawe, nie kwiatka) ssij bo one maja silne dzialanie antyseptyczne, chociaz nie sa zbyt smaczne.

Gość gość
kochani!!! wspólnie uratujmy życie pani aurelii walczącej z nowotworem jajnika z przerzutami. zbieramy na lek o nazwie avastin-jedyną szansę na życie tej kobiety... potrzebne jest jeszcze 60.000zł. zbiórka jest prowadzona na portalu siepomaga. tutaj zamieszczam link do portalu siepomaga gdzie prowadzona jest zbiórka https://www.siepomaga.pl/aurelia