Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Tydzień temu w piątek - uprawiałam peeting z chłopakiem, wiecie emocje poniosły góre i nie pamiętam czy coś przypadkiem dostało się do pochwy, w każdym razie nie było stosunku ale chłopak miał dwa razy wytrysk - ja myłam ręce, on palił papierosy i potem mnie dotykał. Dzisiaj mam termin miesiączki, delikatnie boli mnie podrzusze, ciągle chce mi się wypróżniać, niedobrze mi, na piersiach są widoczne niebieskie żyłki, jest ta charakterystyczna suchość w pochwie. Samopoczucie też kiepskie bo nic mi się nie chce, ciągle tylko bym spała. Wiem, że dzieci nie robią się z palca i po prostu dużo się o takich rzeczach czyta i włącza się panika. Nigdy nie miałam regularnych miesiączek. Z tego co liczyłam tydzień temu miałam dni niepłodne ale bardzo się boje... Proszę o odpowiedź czy to objawy miesiączki czy ciaży.

Gość gość
ciężko powiedzieć ale dla pewności postaw sobie skarbonkę i zacznij zbierać na wózek

Gość gość
Czyli mogą być to objawy ciąży ?

Gość gość
po tygodni trudno powiedzieć ale może być

Gość gość
czyli to jest prawda jak jest napisane w internecie ze istnieje możliwość zajścia w ciąże bez stosunku. Ja jestem przekonana że nic na moje narządy nie poleciało, boje się tylko tego, że może mój chłopak rąk nie umył i potem wkładał palce...

Gość gość
Może objawy ciąży a może wahania hormonów. Najlepiej idź do ginekologa a nie piszesz na necie a skąd ktoś może wiedzieć? Zbadaj się. Od razu głowę zbadaj sobie czy wszystko ok z Tobą bo pisać na necie takie rzeczy to prawdopodobnie masz problem sama ze sobą.

Gość gość
nie jesteś w ciąży, nie schizuj sie.... no chyba że wierzysz w cuda. Uspokój się i tyle

Gość gość
" rąk nie umył i potem wkładał palce..." i tu masz rację trzeba było mu najpierw obciągnąć do samego końca to by sobie palcy nie pobrudził

Gość gość
"palcy" buahahha co za analfabeta :D :D

Gość gość
Widze, że tylko nieliczni potrafią tutaj odpowiedzeć normalnie :) Nie wierze że nigdy z Was powyżej nie był w takiej sytuacji, że włączała się panika mimo, że tłumaczysz sobie kilka razy, że to niemożliwe.

Gość gość
dokładnie tak jak piszesz. Ale sama wiesz, że to niemożliwe więc nie myśl o tym bo niepotrzebnie tracisz nerwy. Nie ma możliwości, żebyś była w ciąży. Pozdrawiam

Gość gość
Wiem ale martwi mnie ten brak okresu... Zawsze miałam tak że mi się spóźniał bo jak patrze w kalendarz to w jednym miesiącu miałam 22 w następnym 25 w kolejnym 28 potem 30 i tak w kółko. Mam wrażenie, że teraz on robi mi na złość i czym bardziej chce tym go nie będę miała i będę panikować, że jestem w ciąży. Dodam, że wysypało mi twarz, ciągle chodzę się wypróżniać (często tak miałam przed okresem), a dzisiaj rano kulo mnie strasznie po lewej stronie. A okresu brak i coraz większa panika. Dzięki za odpowiedź :)

Gość gość
Żeby doszło do zapłodnienia stosunek musi być do końca w środku, wtedy i tak nie zawsze dochodzi do połączenia komórek. Nie jesteś w ciąży, chyba że urojonej.

Gość gość
Poza tym chłopak ręce umył, więc szanse ciąży są praktycznie zerowe. Kup sobie magnez z wit B6, np Magne B6 i łykaj. Hormony się unormują i okres przyjdzie. Pozdrawiam

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) Ja to teraz we wszystkim widze coś podejrzanego, nawet że części oddaje mocz, a przecież to typowy znak objaw ciąży

Gość gość
I ciągle martwi mnie ten brak okresu :( mimo objaw

Gość gość
No debilka po prostu debilka

Gość gość
nie obrażaj mnie, dla Ciebie może to wydaje się zabawne ale dla osoby, która się boi wcale nie jest...

Gość gość
Dziewczyny, martwi mnie ten brak okresu. Czuje sie jakbym miała zaraz dostać a tu cisza... :(

Gość gość
Dzisiaj doszły mi straszne gazy, chodze dużo sikać ale też dużo pije bo taki upał, rano wypiłam cały kubek kawy i sporo wody wiec w ciagu trzech godzin byłam dwa razy w łazience. Ale okresu nie mam... zaczynam się bać, że to serio ciąża mimo, że nie wyobrażam sobie jak - tak na swój rozum ale bardzo się boję....

Gość gość
Pisałam tutaj tydzień temu ale niestety okresu nadal nie mam :((((( już 6 dni mi sie spóźnia, czy powinnam isc po test? Dodam ze w tym miesiącu miałam dużo znieczuleń, brałam mnóstwo tabletek przeciwbólowych, w tym spora część ketonalu. Czy istnieje szansa, że przez to mi się opóźnia?