Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka sylwetka może się podobać czy odpada? FOTO

Polecane posty

Gość gość
Natalka moja wspolokatorka, i ma chlopa tyle ze i on gruby i wsiowy. nie zazdroszcze zwiazku. ale fakt maszkarony nie maja problemu ze zwiazkami bo nie wybrzydzaja

Gość gość
Spoko jest aby miła była i sex lubiła . Dam ci meil jak napiszesz

Gość gość
pokręć się wśród czarnych to zobaczysz jakie branie będziesz miała albo do programu rolnik szuka ....

Gość gość
No ... słabo trochę to już jest nadwaga

Gość prawi 114
są rózne gusta.. W mój nie trafiasz

Gość gość
Nie myślałaś, żeby schudnąć, jakiś sport? Jeśli oczekujesz, że komuś się spodobasz to chyba jakiemuś fetyszyście. Masz nadwagę, to można zmienić.

Gość gość86868686
to już nie jest nadwaga, to już jest zaawansowany poziom otyłości. do autorki tematu, przykro mi ale facetom otyłość sie nie podoba, nie ma nic fajnego w wylewającym sie zewsząd tłuszczu. ale szasnse jakąs masz, od każdej reguły są jakieś wyjątki, więc zdarzają sie faceci których kręci takie sadło...może 1 na 100 ale zawsze

Gość gość
Miałam wypadek pod koniec zeszłego roku i od stycznia sporo mi się przytyło ponieważ prawie wogóle z łóżka nie wychodziłam przez pierwsze mies. Nie wiem jak dojde do normalności bo nie jestem w pełni sprawna a rehabilitacje mam dopiero w styczniu 2018

Gość gość
No to lepiej schudnij bo wyglądasz jak jakiś koks.Masywnie.

Gość gość
no chyba sama widzisz, że jesteś zalana tłuszczem? Jak masz minimalną aktywność fizyczną to ucinasz koloryczność żarcia. Chudnie się od ujemnego bilansu kalorycznego a nie cwiczeń. Przytyłaś bo żarłaś, jak chcesz się użalać nad sobą, szukać wymówek i czekać do stycznia 2018 żeby zacząc cos ze sob zrobić to powodzenia, doprowadzisz się do wyglądu słonia.

Gość gość
bosz co za tucznik :O:O:O

Gość gość
Wczoraj zjadłam brokuła przez cały dzień i troche słonecznika. A dziś od rana 2 kromki z pomidorem

Gość gość
osz korfa :p ja z matką i ojcem nie ważymy razem tyle co ty hahahah

Gość gość
Miałam wypadek pod koniec zeszłego roku i od stycznia sporo mi się przytyło ponieważ prawie wogóle z łóżka nie wychodziłam przez pierwsze mies. ........== nie ograniczyłaś kalorii, poza tym twoja waga wyjściowa od wyoadku już nie była mała prawda ?

Gość gość
Podobasz mi się, na Hiszpana bym się umówil

Gość gość
Co za chamy i prostaki bez wychowania , nie martw się tylko weź się za ćwiczenie jedz zdrowo unikaj jedzenia ziemniaków słodyczy nie słodz herbaty , już samo to wiele pomoże

Gość gość
świniom w chlewie z pewnością może się podobać. facetom niekoniecznie ;) faceci kochają szczuplutkie

Gość gość
w Egipcie byś furorę zrobiła

Gość gość
Ja tam lubię duże baby! :-D Jak dla mnie, to jesteś trochę przyduża, ale jeszcze w granicach tolerancji. Powinien się znaleźć jakiś amator.

Gość gość
kochani!!! wspólnie uratujmy życie 49-letniej pani Aurelii chorej na złośliwy nowotwór jajnika z przerzutami. ostatnią szansą na uratowanie jej życia jest lek o nazwie AVASTIN. do zakończenia zbiórki pozostało jeszcze 60.000zł. Proszę,pomóż Aurelii pokonać raka... Poniżej zamieszczam link do strony fundacji SIEPOMAGA gdzie prowadzona jest zbiórka: https://www.siepomaga.pl/aurelia

Gość gość
14:08 przed wypadkiem uprawiałam fitness i chodziłam na basen przez kilka mies. W tygodniu poświęcałam na to 9 godz. Sporo przytyłam przyznaję, ta sytuacja i niemoc mnie załamała psychicznie. Do tego doszło jeszcze zdarzenie o którym wolę nie mówić a wpędziło mnie w depresję. Powoli staje na nogi i chce spróbować jeszcze raz zmieniać to wszystko co zaczęłam w tamtym roku. A złe opinie? Trudno. Sama przecież widze jak jest.

Gość gość
taką właśnie chcę z takim ciałkiem mmm