Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najładniejsze i najmadrzejsze psy to te od owczarkow

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie owczarki sa piękne i mądre, posiadaja wszelkie pożądane u psa cechy, do tego husky, malamuty, psy ras pierwotnych. To jedyne madre, piekne psy. Nie jakies z plaskimi pyskami, defektami genetycznymi, nieproporcjonalne, ujadajace

Gość prawi 114
hmm.. Niekoniecznie .. Mylisz się NA przyklad pudel jest uważany za bardzo inteligentnego psa .. Czy to owczarek ? Inteligentne sa rowniez psy pasterskie ..

Gość prawi 114
druga sprawa ze inteligentny pies niekoniecznie jest posluszny .. Na przyklad golde rotveirery czy owaczarki niemieckie npotrafią pogryzc dotkiliwie swojego wlasciciela .. Wiec nie sa to rasy najlagodniejsze

Gość gość
Psy pasterskie to przecirz wlasnie owczarki! Przecirz slowo owczarek pochodzi od owiec omg, a pudle sa madre o ile chodzi o glupie sztuczki wystawowe

Gość gość
yorki i ratlerki są najgłupsze york to debil a nie pies, szczeka jak p******y

Gość prawi 114
tak , ale bernenski pies pasterski jest jednak łagodniejszą rasą od goldenów, a to dlatego ze nie było przypadku ani jedengo by bernenczyk zagryzł na smierc wlasciciela .. A wsrod goldenów czy owczarkow niemieckich zdarzały sie takie wypadki ( chociaż rzadko) Goldeny rowniez sa uwazane są za inteligentne psy

Owczarek Kaukaski jedna z glupszych ras.. wiem sam takiego glupola mialem :D przynajmniej potrafil sam jeden pol ogrodu w pojedynkę przekopać.

Gość gość
Owczarki niemieckie to mocno zepsuta rasa z uwagi na dlugoletnie rozmnazanie, selektywny dobór genow nie pozwalajacy na dobór naturalny skutkiem czego są bardziej chorowite i maja problemy z glowa. Nadmiernie wyszkolone tez moga byc niebezpieczne. Goldeny i labradory - w ogole ich nie uwazam za łagodne. Za jedzenie sa w stanie zrobic wszystko! Sasiada jego wlasny golden pogryzl, gdy chcial mu cos wyjąć z miski! Ja mam dobermana i chocbym zabrala mu cala miske zarcia to by nie ugryzl mnie.

Gość prawi 114
tak jamniki i yorki to są najbardziej wkurzające