Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolała jechać na grilla zamiast zostac ze mną

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. Od 3-ech dni siedzieliśmy z moją żoną u mnie w domu, mieliśmy jechać dziś na grilla, próbowałem załatwić sobie wolne w pracy - jednak się nie udało, rodzice pojechali nad morze na wakacje, więc chata wolna. Ona postanowiła więc pojechać na grilla sama z siostrą twierdząc, że chce spędzić czas z rodziną. Co o tym sadzicie? Ja szczerze nie chciałbym, aby została sama w domu idąc do pracy, kiedy ja bym się bawił na grillu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Gość gość
kochani!!! wspólnie uratujmy życie pani aurelii walczącej z nowotworem jajnika z przerzutami. zbieramy na lek o nazwie avastin-jedyną szansę na życie tej kobiety... potrzebne jest jeszcze 60.000zł. zbiórka jest prowadzona na portalu siepomaga. poniżej zamieszczam link do strony siepomaga gdzie prowadzona jest zbiórka https://www.siepomaga.pl/aurelia

Gość gość
Ona ma siedzieć sama w domu a ty w pracy? Trzeba było ja zamknąć na klucz :/

Gość gość
U Ciebie w domu?

Gość gość
Tak u mnie.

Gość gość
Wydaje mi sie , ze nic zlego nie zrobila , bo kazdemu nalezy sie odpoczynek od siebie , chwila dla siebie czy spotkanie z rodzina .

Gość gość
Nie widzę w tym nic zlego, zrobiłabym dokładnie tak samo.

Gość gość
I dziwi mnie Twoj tok myślenia, bo wolałbyś, żeby ona siedziała sama w domu podczas kiedy Ty będziesz w pracy i zrezygnowała ze spotkania z rodziną. Zachowujesz się strasznie egoistycznie. Gdybym ja musiała iść do pracy, a mój mąż miał grilla z rodziną to jeszcze bym go namawiała, żeby nie patrzył na mnie tylko pojechał na tego grilla. Małżeństwo to nie jest spędzanie ze sobą 24h na dobę i nie ruszanie się nigdzie bez drugiej osoby :O każdy ma prawo do własnej przestrzeni i spędzania czasu w pojedynkę czy ze swoimi znajomymi BEZ współmałżonka.

Gość gość
egoista z ciebie moim zdaniem

Gość gość
Co Wy tak na niego najeżdżacie? Powinien jeszcze łańcuch kupic i ją przykuć do ściany.

Gość Yurij Wu
Następnym razem jako będziesz miał ochotę na wyjście a ona będzie chciała żebyś został idź na piwo.

Gość gość
piwo a grill z siostrą to spora różnica