Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja psychoterapeutka ostatnio zbyt skąpo się ubrała

Polecane posty

Gość gość

chodzę jakiś czas do psychoterapeutki, wizyty pomagają, bo to bardzo dobry specjalista. Jest to jednak naprawdę atrakcyjna i inteligentna kobieta po 30stce. Rozumiem, że jest lato i ma jak najbardziej prawo ubrać się letnio, ale cholera kiedy siedzi przed tobą atrakcyjna kobieta w skąpej sukience prezentującej jej zgrabne nogi oraz odsłaniające w sporej części jej pokaźne piersi to trudno się skupić na rozmowie. :/ Mimo, że z zewnątrz starałem się nie pokazać wcale tego, że jestem rozproszony momentami to możliwe, że mogła to wyczuć, w końcu zna się na ludzkiej psychice i zachowaniach. Jak sobie radzić w sytuacji kiedy chodzę już jakiś czas do specjalisty, powiedziałem tyle rzeczy i nie mam absolutnie siły powtarzać ich jeszcze raz komuś innemu i podczas niektórych wizyt może rozpraszać mnie jej ubiór? Czy komuś zdarzyła się podobna sytuacja?

Gość gość
Ktoś normalny się wypowie?

Gość gość
To patrz się w podłogę a nie na nią.

Gość gość
a co nie podoba ci sie link? docen ze mam na wszystko blyskawiczne riposty 0 refleks szachisty :D

Gość gość
@gość dziś Adekwatny do mojej sytuacji, fakt. :D Kobieta jest bardzo atrakcyjna, ale cholera, ja do niej przychodzę na terapię gadać o moich problemach, otwierać się z najbardziej żenujących spraw mojego życia płacąc przy tym sporo kasy a tu nie mogę się zbytnio skupić, bo świeci opalonymi nogami. *_*

Gość gość
Nigdy. Jestem obojętny na uroki kobiet w sytuacjach pacjent - lekarka, w pracy, na uczelni itp.

Gość gość
szkoda ze nie slyszysz jak parodiuje reo speedwagon :D jestem najlepsza :D

Gość gość
na uczelni nigdy ci nie stanal.. hahah :D