Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaje sie do zwiazkow.

Polecane posty

Gość gość

Bylam w kilku zwiazkach ,moze ze 4 i u mnie to wygladalo to tak ,byly rozmowy ,spacery ,wyjscie do kina, basen na kawe ,na koncu seks. potem zabraklo tematow do rozmow, wchodzila nuda ,rutyna i koniec zwiazku .Nigdy nie udalo mi sie zbudowac cos trwalego.Dlaczego kazdy facet jest mna zauroczony, zaciaga mnie do wyra, potem nuda cisza i koniec zwiazkow. A jak sie pytam ,po seksie, czy mnie kocha to facet odpowiada; gdybym cie nie kochal to bym nie chcial z toba seksu, a i tak nic pozniej z tego nie wychodzi .Nie rozumiem tego.

Gość gość
Może jesteś bardzo atrakcyjna?

Gość gość
Tak, kazdy facet mi prawie mowi ze jestem bardzo ladna, atrakcyjna ,ale ja nie wiem czy mi mowia prawde.

Gość gość
Może nadajesz się dla jednego a nie dla każdego.

Gość gość
Czyli po seksie cię odstawiali. To tłumaczy wszystko.

Gość gość
Właśnie dlatego nigdy nie chodzę do łóżka z rówieśnikami. Po seksie nie ma nic, jepana CISZA :]

Gość gość
Jak nie wiesz czy ci mówią prawdę, masz chyba lustro w domu oraz wiedzę pobieżną na temat atrakcyjności? Nie daj sobie wmówić że to z tobą coś nie tak, bo to oni świńsko postępują. Ja tylko raz trafiłam na faceta który na poważnie byl zainteresowany nie tylko seksem ale związkiem ze mną, niestety musiałam go zostawić. Mam 30 lat. Wszystkie pozostałe relacje z mężczyznami to bardzo niemiły bo wyczuwa że nie ma szans, bardzo mily żeby doszło do seksu a gdy nie dochodzi to przepada i jest niemiły. Tylko ci zajęci są dla mnie ok, mogę z nimi normalnie pogadać, są mili, lubią mnie jak siostrę. mężczyźni... Kto ich zrozumie ;)