Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Tak do 2500 z艂. G艂贸wnie do netu film贸w zdjec programy Office. Lenovo asus Acer hp dell ? Nie znam si臋 na tym nie wiem na co zwraca膰 uwag臋 jaki procesor itp itd Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Na pewno nie lenovo i nie asus - tragiczny autoryzowany "serwis". Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Znajomi chwa艂a w艂a艣nie Asusa i lenovo. Sama ju偶 nie wiem. HP 藕le mi si臋 kojarzy. Mam stacjonarny tej firmy i 艣redni by艂. Drukarki hp tez takie sobie te kt贸re mia艂am do艣膰 awaryjne by艂y. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Della polecam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Jaki procesor karta graficzna itp? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 http://www.avans.pl/laptopy/laptop-dell-inspiron-15-5567-6110-,id-820428 Ten mi si臋 podoba ale nie wiem czy dobre ma parametry. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Up Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Asusa lub Della Lenovo i HP to tandety z plastiku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Cytat a propos lenovo: Napisany Dzisiaj, 18:20 Je偶eli Lenovo w telefonach ma taki sam serwis jak w laptopach to mo偶na uzna膰, 偶e ich produkty nie maj膮 gwarancji 偶adnej :E Poparte do艣wiadczeniem jako sprzedawca i serwisant ich urz膮dze艅, kt贸re przynosili klienci z odmownych reklamacji. http://forum.pclab.pl/topic/1213032-4A-vs-4X-vs-Honor-7-Lite-vs-alternatywy/page__view__findpost__p__14741731 Asus? The same s**t. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Chyba na tego Della si臋 skusz臋. A i wizualnie mi si臋 podoba. Ta czerwien:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 To ja, od Asusa i Lenovo. ;-) Dell OK, tylko matryc臋 ma b艂yszcz膮c膮. Matowa lepsza. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2017 Hmmm za du偶o szczeg贸艂贸w na kt贸re trzeba zwraca膰 uwag臋 kupuj膮c laptopa.a ja jestem tylko kobieta i patrze czy mi si臋 podoba wizualnie czy nie :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 30, 2017 A ten http://www.avans.pl/laptopy/laptop-dell-vostro-3568-n006vn3568emea01_1801_w10_pl-,id-838680 Matryc臋 ma matowa ale nie jest taki fajny wizualnie jak ten czerwony ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 30, 2017 Up Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 30, 2017 Ten dell spoko, a 偶e tamten 艂adniejszy?... Poogl膮daj matryce w sklepie. Z b艂yszcz膮c膮 nie da si臋 pracowa膰, zw艂aszcza w s艂oneczny dzie艅. Wszystko si臋 odbija. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 30, 2017 Tak musze si臋 wybra膰 do sklep贸w bo na 偶ywo to jednak czasami inaczej wygl膮da ni偶 w necie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dagunia_krk Napisano Lipiec 30, 2017 jak masz taka opcje to bierz jakiegokolwiek Maca. Zawsze mozna na raty wziac :) mnie sie poszczescilo bo w media expert wygralem 750 zl na zakupy, wiec zaplacilam za maca sporo (jak dla mnie) mniej, ale kumpela wziela na raty i nie ma problemu ze splacaniem a cieszy sie z komputera jak male dziecko. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 31, 2017 Nie chce bra膰 rat.mam okre艣lon膮 kas臋 kt贸ra mog臋 przeznaczy na laptopa i tyle. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 7, 2017 Mo偶e zobacz sobi臋 na stron臋 tego sklepu www.shoplet.pl. Maj膮 bardzo du偶y wyb贸r i dobre ceny na komputery i nie tylko. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Biolena_92 Napisano Wrzesie艅 15, 2017 dagunia_krk ja te偶 wygralam!!! a tak myslalam, ze jestem jedna na milion xD (btw - team asus) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 20, 2017 Ale ale... mo偶e podziel si臋 w jakim konkursie? Na stronie nie widz臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 21, 2017 serwis Lenovo bardzo dobrze, nie wiem na co ludzie narzekaj膮. m贸j problem uda艂o si臋 rozwi膮za膰 za pomoc膮 zdalnego konsultanta, a kumpel oddawa艂 laptopa do serwisu i wszystko naprawili. bez problem贸w:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ra fa u Napisano Wrzesie艅 21, 2017 Jedyn膮 dobr膮 mark膮 jest Asus. To co ta firma produkuje m贸wi samo za siebie. Najlepsze p艂yty g艂贸wne, kosmiczne overclockerckie sprz臋ty, porz膮dne laptopy i og贸lnie nie ma lepszej firmy ni偶 Asus. Jest Asus, potem d艂ugo, d艂ugo nic i dopiero s膮 jakie艣 dele, acery, hapeki i inne g贸\wna. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 21, 2017 Dell ma h... odklejajace sie matryce Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosch Napisano Wrzesie艅 21, 2017 Wie, ze chcialas do 2500zl ale czasami warto dolozyc i kupic Apple... Ja mam Apple MacBook i jestem w nim zakochana, nie ma lepszego! Bateria przy normalnym codziennym uzytwokaniu wystarcza mi na caly tydzien. Nie zawiesza sie ! A obsluga jest banalnie prosta. Polecam z reka na sercu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MarysiaStonka Napisano Pa藕dziernik 30, 2017 Ja wybra艂am dell https://www.komputronik.pl/product/383824/dell-inspiron-15-7560-7560-5341ktr-.html kombinowa艂am, kombinowa艂am, ale stwierdzi艂am, 偶e b臋d臋 du偶o u偶ywa膰 i to ju偶 ma by膰 konkretny sprz臋t. P贸ki co sprawdza si臋 doskonale. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 28, 2017 Lenovo ogarn臋艂o serwis ju偶 - potwierdzone info Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 29, 2017 Ej, to prawda, 偶e to by艂a wina jakiego艣 jednego typka, czy jednego serwisu? Wiesz mo偶e "go艣ciu" z wczoraj? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 29, 2017 "Serwis" Lenovo: https://www.facebook.com/LenovoPolska/posts_to_page/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Grzesiek W Napisano Czerwiec 28, 2018 Ja nie znam si臋 tak dobrze, jednak mog臋 poleci膰 Ci portal na kt贸rym znajdziesz mn贸stwo przydatnych informacji na temat najnowszych modeli laptop贸w podzielonych co do ceny, przeznaczenia, czy parametr贸w. Z reszt膮 przekonaj si臋 sama http://www.wybieramlaptopa.pl/mini-recenzje :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach