Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w Polsce we wrzesniu

Polecane posty

Gość gość

w pierwszej połowie. co polecacie dla 2 dorosłych? Przyznam, że preferuje morze.

Gość gość
Jakieś spa z basenami.

Gość gość
myślisz, ze spa z basenami przesądza o atrakcyjności obiektu? A co z lokalizacją, atrakcjami turystycznymi?

Gość gość
jak lubicie rowery to polecam Kołobrzeg. jest dużo ścieżek rowerowych wzdłuż wybrzeża. poza tym muzea, wystawy, obiekty sportowe, klimatyczne kafejki itp.

Gość gość
Też wlaśnie myslalam o Kolobrzegu :) Coś do zwiedzania, coś o aktywności fizycznej. A jak pada to też coś do roboty się znajdzie

Gość malediwka_89
wazne z kim a nie gdzie! no i wazne jest co robisz. ja kupilam sobie Indiane (po miesiacach szperania na blogach rowerowych itp) i teraz jezdze nia wszedzie, wiec nawet jak mi sie nudzi to moge sie wybrac w jakies ciekawe miejsce, poszperac w poszukiwaniu zabytków czy jakichs ciekawych miejsc. a wszedzie sa takie miejsca :)

Gość Mania1985
Ja poleciłabym jakieś SPA nad morzem, bardzo fajny pomysł na spędzenie wolnego czasu i na odpoczynek. Wrzesień może być ładny i słoneczny, a jak czasem nie będzie pogody to basen, dobra kolacja i też można wypocząć :) ja byłam w hotelu Stratos w Łebie i tam miło spędziłam czas.

Gość gość
Ja proponuję Mazury np Węgorzewo wspaniałe ścieżki rowerowe można pożeglowac nawet nie mając patentu .Może też wykąpać się w jeziorze w morzu woda u nas wiecznie zimna .Ale co kto woli ja akurat jestem z nad morza wiec mnie to nie rajcuje. Ale jak już to proponuje Krynice Morska ,Jurata tam będzie mniej ludzi we wrześniu a jak wolicie gwarno to oczywiście Sopot ,Łeba. Hel.

Gość Juuustynaa98
Witam, polecam wyjazd nad morze, a dokładniej do Gdańska. Jest to piękne miasto, które warto zwiedzić zwłaszcza we wrześniu. Jak wiadomo, o tej porze roku wyjazdy nie są takie drogie. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl może Pani znaleźć tanie noclegi oraz atrakcje. Pozdrawiam

Gość HeliosPL
Polecam piękny Kołobrzeg. Znakomite miejsce do wypoczynku a obecnie mniej oblężone ;) w zeszłym roku jako bazę noclegową wybraliśmy apartamenty Sun&Snow Ultra Marine https://www.sunandsnow.pl/apartament-kolobrzeg-ultramarine-330?undefined w tym roku jedziemy tam pod koniec października. Świetne miejsce, czysto, przestronnie i nowocześnie. Po długich spacerach w sam raz na zasłużony wypoczynek :)

Gość gość
Super zrobili tę wioskę Western Camp, już na stronie https://westerncamp.pl/ to dobrze wygądało ale dopiero jak pojechaliśmy i zobaczyliśmy na żywo to zrobiło naprawdę wrażenie. Całe te miasteczko jest jak podróż w czasie i przestrzeni, do świata kowbojów i indian, super zaaranżowali wszystko, te namioty jak indiańskie a wozy jak z dr Quinn :))