Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w pięknej dziewczynie, ale nie mam u niej szans co robić

Polecane posty

Gość gość

Spotkałem na swojej drodze piękną dziewczyne podobną do tej aktorki http://www.agencjagramy.pl/person/paulina_chapko/bio Naprawdę przepiękna słowiańska uroda, nie żadna palstikowa lalunia, uroda naturalna, czysta. Nie mam u niej szans, widujemy się czesto ja na nią patrze ona na mnie nawet nie chciała by splunąć. Czemu? A co taka dziewczyna może robić z chłopakiem zarabiającym 2 tyś zł mieszkającym z rodzicami o 170 cm wzrostu i 88 kg wagi, o twarzy dzięcioła. Nie mam szans i to boli, bo pozostają tylko marzenia

Gość gość
Naiwniaku :D on pewnie jest dobry w łóżku i robi takie rzeczy że ona ma odlot

Gość gość
Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, Bóg nie daje wszystkim po równi, fajnie jest być przystojnym ale uwierz mi, że wygląd to nie wszystko.

Gość gość
gość dziś Ja nie wiem z kim ona jest. Ja pisałem o sobie że chciałbym ją zdobyć a wyglądam tak jak pisałem, to ja mam twarz dzięcioła xD 170 cm a nie jej chłopak nie wiem czy wogóle go ma, ja w łóżku dobry też nie jestem

Gość gość
20:26 a no to zmienia postać sprawy. Podciągnij się w sprawach łózkowych i coś tam odhaczysz :D

Gość gość
Co robic autorze? No jak nie masz szans, to daj sobie spokoj. :)

Gość gość
No to nie jest tak, że 100% mężczyzn marzyło akurat o takiej kobiecie która ma i na odwrót. Każdy zakochał sie w dziewczynie/mężczyźnie nie mając szans,

Gość gość
niektórzy celebryci gdyby im zabrać hajs to też staliby się zwykłymi szarymi januszami chcesz lepiej wyglądać - idz do fryzjera (droższego niż 10 zł :D ) kup fajne ubrania (ale nie przebrania)

Gość gość
co ci da fryzjer nawet za 60 zł? Z g****a bata nie ukręcisz, ludzie muszą zrozumieć że są brzydcy można kupić fajne ciuchy, poprawić wygląd ale tym nie zdobędziesz ukochanej, musisz mieć w sobie to coś,

Gość gość
przeciętna z twarzy