Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydajecie na tygodniowe wakacje

Polecane posty

Gość gość

na 2 osoby? I jak je spędzacie?

Gość gość
Do 10 tys jesli spędzamy tydzień zagranicą

Gość gość
ja czesto jezdziłam z synem w góry, taki aktywny wypad, i wydawalismy z 800- 1000 zł na tydzien... Głównie chodzenie po górach, a tam nie ma nawet na co wydawac...

Gość gość
Nie ma na co? U nas w górach idzie najwięcej. Rano na szlak, więc bilet do parku, na kolejkę czasami, później w schroniskach coś zjeść, po powrocie do miasta obiad, później jakieś tory saneczkowe czy inne atrakcje a tych nie brakuje, jeszcze jakieś wycieczki po okolicy... my na 4 osoby wydaliśmy ponad 5000.

Gość gość
dziś Ja jezdziłam do Karpacza, i we wakacje mam tak ze lubie spac do 11-12... potem dłuugie powolne sniadanie, robilismy sami, czasem jeszcze skoczenie do sklepu, kanapki, bo na szlaku raczej nie ma restauracji ani nawet budek z hot- dogami.. Gdzieś o 14 wychodzilismy dopiero na szlak, i chodzilismy przecietnie do 21-22, w razie czego mielismy latarki, nawet czasem sie uzywało , bo zapadł zmrok... dzieki temu tez unikalismy tych tłumów, masa ludzi schodzila jak szlismy w góre, a potem jak juz bylismy wysoko, to prawie nikogo.. i super zachody słońca w górach. A w schroniskach to prawie zawsze cos sie kupowało, ale i tak nie było wielkiego wyboru, wiec w jednym herbata, w drugim grzaniec albo piwo, czy jabłecznik ... Zawsze jak juz zeszlismy, to ok. 21 w Karpaczu, i Szklarskiej podobnie, wszystko powoli zamykali.. :( Wkurzajace to było, ale ja jak sie zmęcze to mam ochote sie najesc i polezec

Gość goschhhy
My w tym roku all inclusive 4000zl na 2 osoby plus wydaliśmy na miejscu około 800zl. Dodatkowo kolonie dziecka 1200

1300-1700 na osobę. Przejazd, nocleg, w miarę tanie jedzenie na mieście, czasem kawa, muzeum albo inna atrakcja.