Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupirogaty

Dziewczyna mnie zdradza

Polecane posty

Gość glupirogaty

Dziewczyna ma romans i nawet sie nie kryje z tym, ze kocha tego drugiego faceta. Powinienem ja zostawic, ale wciaz ja kocham, nawet wiedzac co mi robi. Godze sie na role zdradzanego, bo nie wyobrazam sobie zycia bez niej.

Gość gość
Jak jestes taki głupito sie godz.Trojkaty sa teraz w modzie

Gość gość
Autorze, uciekaj gdzie pieprz rośnie. Wiem co mówię. Przeżyłem to tyle, że ja byłem w małżeństwie. Was już nie ma! i nigdy nie będzie. Szkoda czasu i zdrowia uwierz.

Gość gość
Jak można mieć tak chore podejście? Nie rozumiem chociaż sama byłam zdradzana a zdrada wyszła na jaw dzięki wynajęciu pani Skrzypek czyli prywatnemu detektywowi. Każda zdrada to powód to rozstania nawet ta emocjonalna a tu takie coś, że się na to ktoś godzi..szok i niedowierzanie

Gość gość
Zwłaszcza emocjonalna...

Gość gość
Dokładnie. Jesteś facetem weź się w garść i idź dalej bo ta droga do niczego nie prowadzi. A co do detektywów w takich sytuacjach bo to też ciekawy temat. Uważam, że to nawet nie takie rozwiązanie pod warunkiem, że faktycznie weźmiemy kogoś kto zna się na rzeczy (Skrzypek jest ok) bo inaczej możemy narazić się na jeszcze większe cierpienie przez słabe dowody itp.

Gość gość lakszmi
Widocznie z toba jest cos nie tak,skoro cie zdadza.