Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam nienormalna matke

Moja matka pomiatamoim tatą

Polecane posty

Czesc. Mija matka jest typem dominujacym. Wszystko ma byc jak oba chce. Jako dziecjo ppamietam jak mnie bila czasem , bo poszlam sie bawic z koleznka ktorej ona nie lubila. Od zawsze klocila sie z tata. Wyzywala go itd. On jest spokojny . nigDy jej nie obrazil. Nie krzyknal. A ona zachowuje sie czasem jakby byla opetana. Chodila przez to do psychiatry.brala tabletki jakies. Myslalam ze bedzie ok, le kilka dni temu wpadla w szal . zaczela wyzywac tate id durni i debili. Ze wszystkie jej nieszczescia to jego wina. , ze moj brat dostal wezwaniw za nieubezpieczone auto to tez jego wina , bo mogl przypilnowc... A brat ma 23 lata wiec za reke go nikt nie bd prowadzil... A ona o to zrobila tacie awanture . okropnie go wyzywala. Krzyczala jak wariatka. Tata ja uspokajal. Ja sie wtracila. Powiedzialam, ze jest chyba nie lrmalna ze tak wyzywa bliskich. Powstrzylama sie , przes pwoeidzeniem, eze na miejacu taty bym sie dawno rozwiodla... Nie wiem co mam robic jak ona go tak obraza.... Stracilam do nie orzez ta zachowanie szacunek... Czy to zle , ze tak zle i niejmysle? Ze nawet wolalabym ich rozwod i miec e domu spokoj?

Gość gość
Miałam tak samo w domu :/ marzyłam o rozwodzie rodziców. Współczuję!

Przepraszam za literowki... Pisze w tel i pod wplywem emocji...

I jak reagowalas?

Gość gość
Wyslijcie ja z ojcem do psychiatry, to dominujaca, terroryzujaca Was choleryczka.

Byla u psychiatry.. Miala tabletki. .. Nic nie dalo. Dziwie mu sie, ze z nia jest

Gość gość
Ojciec powinien pojsc z nia i opisac jej zachowanie.