Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość maturzysta

Czy mieliscie takie zdarzenie chyba NIE

Polecane posty

Gość gość maturzysta

Po maturze poszliśmy z kolega na podryw ,wyrwać laski . Spodobały nam sie dwie piękne dziewczyny . Zaproponowaliśmy wino ,piliśmy i było wesoło a one ciągle sie śmiały nie wiadomo z czego . Wiedziały tylko one . Pozniej poszliśmy do domu jednej z nich ,mieszkała sama . Nie spodziewaliśmy sie ze tak łatwo poszło . Po seksie baliśmy sie wpadki ,ale one nas uspakajały ze to niemożliwe aby zaszły w ciążę ale nie powiedziały dlaczego. I śmiały sie z nas . O co chodzi ? Okazało sie ze nasze koleżanki miały 52 lata i 51 lat . Nie do wiary . One miały juz wnuki w wieku szkolnym . Życzę wszystkim kobietom takiego wyglądu . Nie do wiary .

Gość gość
He he! Ja miałem podobną przygodę gdzieś ponad miesiąc temu z tą różnicą że One były młode miały może po góra 20 lat. W słoneczny weekend wybrałem się jak zawsze na rowerową wycieczkę nad pobliskie jezioro. Zatrzymałem się przy małym barze by ugasić pragnienie. W pewnym momencie podeszły do mnie owe dziewczyny pytając gdzie tu można zjeść dobry obiad. Zaprowadziłem je do lokalu gdzie można było zjeść dobrze i w miaro nie drogo. W drodze rozmawialiśmy sobie i poznawaliśmy się trochę bliżej obie dziewczyny uśmiechały się. A jedna z nich lekko ocierała się o mnie. Obie dziewczyny właśnie przyjechały nad jezioro i wynajmowały domek na 5 dni. Przeżyłem cudowne chwile w moim życiu z obiema przez ten cały weekend. Podobnie jak w twoim przypadku miałem tą przyjemność by zakończyć w środku zarówno jednej jak i drugiej. Tej przygody nie zapomnę chyba już do końca życia. Dodam że mam 45lat

Gość gość
Ale one wygladay tez na 20 .

Gość gość
Ile dokładnie miały nie wiem bo nie pytałem. W każdym bądź razie były młode. Pełnoletnie z pewnością były bo inaczej nie wynajmowały by domek. Te 2 dni które razem spędziliśmy były cudowne. One same chciały spróbować jak to jest z starszym facetem i najwidoczniej podobało im się bo inaczej nie spędził bym tam te 2 dni. Ponoć obie miały partnerów ale chciały spróbować czegoś innego czegoś nowego.

Gość gość
W obu przypadkach to byłam ja z kumpelą i wcale nie mamy 54, tylko 65 a już na pewno nie 20, dlatego nie boimy się ciąży :-) W każdym razie dziękuję że nas miło do dziś wspominacie ;-)

Gość gość
Chyba cie obwisłe cyce bola . Takiej sinej skóry bym nie dotknął.

Gość gość
Pisałem ze tamte były ładne .