Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Kawe robie

Polecane posty

Gość gość mała czarna
I mi sport nie obcy inaczej nie ma po co się rozbierać tzn ubierać i wchodzić na start Jak zdobywać to szczyty

Gość gość
To rób tę kawe to i ja sie napije.

Gość gość mała czarna
No glodnemu chleb na myśli A przecież zapasy to zdrowy sport nie ważne czy na łonie czy łonie natury

Gość gość mała czarna
Rozumiem że Ty gospodarz i dla wszystkich według życzenia ja jednak na brak kawy nie mogę narzekać Spijam właśnie 4 i powiem szczerze że fantastycznie je przygotowałes Jakbyś czytał mi w myślach

Zapasy w sensie ze za pasy? Choleraaaaaa to dopiero 3dzien jak moje kochanie na wakacje wyjechalo a mi sie tak teskno juz noooooooo :O

Gość gość mała czarna
Fakt trzy dni to i dla mnie wieczność ale zaszalej i jedź do Niej z mocną kawą oczywiście

Gość gość mała czarna
T2727 A z czym ją się je tzn przygryza a raczej smakuje

Gość gość mała czarna
Nie wątpię ale przyznasz rację że my kobiety jesteśmy mistrzami w budzeniu i stawianiu sprawy na swoim tzn Twoim a raczej Moim

Gość gość mała czarna
Wiesz czasami jest taka blogosc między jawa a snem ze nie chce się budzić do końca

Gość gość mała czarna
Wtedy opieram się o twardy argument który mam w dłoni bypo chwili przemówić mu do rozsądku

Gość gość mała czarna
Czas się pożegnać i udać w objęcia morfeusza Jak już pisałam i dziś ojczyzna mnie wzywa więc będę na nocnej służbie i tu też Do poklikania A Wy proszę delektować się Ciasteczkiem i łukiem kawy..gospodarz na pewno i to zadba

Rozumiem widmo. A nie lepiej po prostu powiedziec ze jestes tez czlowiekiem i potrzebujesz snu? No ile mozna walczyc na kafe nie? Wyspij sie chlopie bo cos mi sie wydaje ze predko nie przestaniesz. Aha i wiesz, ja strasznie zle znosze nakazy :O

Gość gość
czesc Bleduniu czesc kotka czesc wujciu wariatunciu co tam dobrego slychac? :classic_cool: Bledus, jak juz bawisz sie w bariste to dla mnie cappuccino z serduszkiem na srodku poprosze

Pomaranczko oczywiscie, znaczy postaram sie. Bo wiesz kiedys dzieciom chcialem zrobic w kaszce mannie cos takiego syropem truskawkowym i wyszlo mi cos na ksztalt kaktusa. Niewiedziec czemu wszyscy sie smieli :D Mniejsza o wiekszosc nawet c*****e serduszko bedzie od serca, Ty wiesz o tym prawda? :D