Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodsza dziewczyna ma kolegę

Polecane posty

Gość gość

Jako że to forum dla kobiet to może któraś oceni taką sytuację? Moja dziewczyna jest młodsza ode mnie o 5 lat. Jesteśmy ze sobą od dwóch lat i wszystko jest w porządku (względnie) od samego początku. Ostatnio jednak poznała kolegę, dużo o nim mówi, wydają się dobrze dogadywać. Ja go jeszcze nie znam ale ona mówi, że chce żebym go poznał, bo na pewno go polubię. Może nie powinienem się martwić a raczej powinienem jej ufać i wierzyć na słowo ale która młoda dziewczyna pisze do swojego "tylko kolegi" codziennie o wszystkim? Moja do tej pory tak nie robiła. Sądzicie że powinienem coś zrobić? Zależy mi na niej ale nie chcę wyjść na szalenie zazdrosnego faceta, który nie pozwala jej nawet kontaktować się z ludźmi w jej wieku

Gość gość
Trochę przesadzasz :) To całkiem ok, jesteś po prostu zazdrosny ale uwierz, skoro chce was sobie przedstawić to nie powinieneś być zaniepokojony. Okazuj jej miłość i nie miej pretensji, to po prostu kolega. Sam możesz mieć koleżanki i na pewno je masz. Jeśli nie, poznaj jakieś - jej trochę zazdrości nie zaszkodzi.

Gość gość
Ale niby co możesz zrobić??? Nic. Jesli ktos ma zdradzić, albo odejść, to i tak to zrobi. A jeśli ktoś kocha i jest wierny, to nawet 100 super kolegów tego nie zmieni. Ty dalej bądź taki jak jesteś, ani nie bzikuj do przodu, ani niech ci zazdrość nie odwala. A przy okazji tej nowej znajomości, przekonasz się jak silne jest jej uczucie.

Gość nieszczescie
Nie powinieneś jednak porozmawiać o tym z dziewczyną? Również sądzę, że delikatnie przesadzasz. Każdy ma prawo poznawać nowych ludzi, wchodzić w relacje i świetnie się z nimi bawić; skoro dziewczyna jest z tobą już od dwóch lat i nie ma ciebie dosyć, o czymś to chyba świadczy, prawda? Jest szczera, mówi otwarcie o koledze i nie ukrywa przed tobą, że się z nim kontaktuje. Według mnie nie masz powodów do zazdrości - możesz jedynie powiedzieć jej o twoich odczuciach, choć mnie wkurzyłaby zazdrość bez powodu :)

Gość gość
Może macie rację, moze po prostu jestem zazdrosny i tyle. Ona zachowuje się tak samo jak dawniej z tym, że o nim opowiada i pisze i raz na jakiś czas się z nim spotyka. O wszystkim wiem, jest szczera, nie ukrywa tego. Zazdrość chyba jest bezpodstawna, dzięki wam za uświadomienie mi tego :D

Gość gość
to nawet urocze, że jesteś tyle starszy i tak zazdrosny :D ciekawa jestem po ile macie lat w takim razie i co to musi być za dziewczyna

Gość gość
A za miesiąc przyprawi Ci rogi z nim i sejo nara .

Gość gość
gość dziś Oczywiście że jesteś zazdrosny i to całkowicie normalne jak się kogoś kocha. Byleby ta zazdrosć nie zaślepiła wszystkiego, bo wtedy staje sie niszczycielska. Więc "luzik" ;) nie świruj.

Gość gość
też masz problem jak to mówią tego kwiatu to pół światu są wakacje zorganizuj trójkąt ją dobrze zerżniecie a później jeszcze ty gostka poprawisz i będziesz miał spokój